چرا مهاجرت تحصیلی آمریکا یک تصمیم عالی است؟ آمریکا یکی از پهناورترین کشورهای جهان است که از پنجاه ایالت تشکیل شده و از پیشرفتهترین کشورهای دنیا به شمار میرود. زبان مردم این کشور انگلیسی است و حدود سی درصد از ثروت جهان مختص کشور آمریکا است. این کشور غنی و پیشرفته در سالهای اخیر مقصد دانشجویان بینالمللی زیادی از سراسر جهان بوده است. تحصیل در کشور آمریکا طرفداران زیادی دارد و بهگونهای است که ظرفیت پذیرش دانشجو در این کشور بسیار کمتر از میزان تقاضا است.
حال علت پرطرفدار بودن مهاجرت تحصیلی آمریکا چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم مهاجرت تحصیلی به این کشور میتواند یکی از بهترین تصمیمات زندگی هر فردی محسوب شود. به این علت که با مهاجرت تحصیلی به این کشور، دانشجویان از مزایای فراوانی بهرهمند میشوند و همین مزایا باعث شده است که مهاجرت تحصیلی به این کشور، تصمیمی عالی و شگفتانگیز به شمار رود. در ادام مطلب برخی مزایای مهم مهاجرت تحصیلی به این کشور را نام بردهایم.
فهرست مطالب
چرا مهاجرت تحصیلی آمریکا
کشور آمریکا به دانشجویان بینالمللی امکانات و خدمات فراوانی ارائه میدهد. این کشور بستری را فراهم نموده است تا دانشجویان بینالمللی بتوانند در برترین دانشگاهها و با بهترین کیفیت آموزشی تحصیل نمایند. در دانشگاههای این کشور معمولاً کلاسهای آموزشی فراوانی برگزار میشود و دانشجویان میتوانند از خوابگاههایی با بالاترین میزان امکانات بهرهمند شوند.
ارائه بورسیههای تحصیلی
از دیگر مواردی که شده مهاجرت تحصیلی آمریکا تصمیمی عالی محسوب شود، میتوان به ارائۀ بورسیههای تحصیلی اشاره نمود. بورسیه کمکهزینه درسی است که دانشجو میتواند با دریافت آن شهریۀ دانشگاه و هزینههای تحصیل خود را پرداخت نماید. حتی گاهی میزان بورسیه بالا بوده و دانشجو میتواند با دریافت آن بخشی از هزینههای زندگی خود را نیز تأمین کند.
صدور مدارک تحصیلی معتبر
مدارک تحصیلی صادر شده در کشور آمریکا معمولاً از اعتبار فراوانی در جهان برخوردار هستند؛ درنتیجه دانشجو با دریافت مدرک تحصیلی خود میتواند در اکثر کشورهای جهان مشغول به کار شود.

مهاجرت تحصیلی آمریکا
آشنایی با فرهنگ و زبان مردم کشور آمریکا
برای مهاجرت تحصیلی آمریکا فرهنگ جزء مهمترین مواردی است که باید مورد برسی قرار گیرد. فرهنگ بهطور کلی به معنای باورها، اعتقادات، آدابورسوم و… مردم است. در این کشور مردم دارای فرهنگی غنی بوده و عموم آنها اصالت خود را حفظ نمودهاند. فرهنگ مردم این کشور با ایرانیان کاملاً متفاوت است؛ به همین علت دانشجویان ایرانی برای تحصیل در این کشور، باید خود را با فرهنگ و آدابورسوم مردم آن وقف دهند. برای مثال در کشور آمریکا نژادپرستی زیادی وجود دارد که از معضلهای فرهنگی این کشور محسوب میشود.
یکی از باورهای مردم آمریکا که باعث تفاوت فرهنگ آنها با دیگر کشورها گردیده، استقلال بیشازاندازه است. معمولاً همۀ مردم این کشور به مستقل بودن معتقد هستند. بهگونهای که فرزندان بعد از گذر از سن خاصی باید خانه را ترک کنند و برای پیشرفت خود تلاش کنند. احترام زیاد به حریم خصوصی از دیگر فرهنگهای مثبت کشور آمریکا است که بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا باید به آن توجه نمود. در این کشور مردم معمولاً برای حریم خصوصی خود و دیگران ارزش زیادی قائل هستند. این در حالی است که مردم برخی کشورهای آسیایی به حریم شخصی دیگران احترام زیادی نمیگذارند.
در کشور آمریکا هر فرد دارای اتاقخوابی اختصاصی است و مردم معمولاً در مورد سن، مذهب، درآمد و… یکدیگر سؤال نمیکنند. بهطور کلی مردم آمریکا، افرادی رک، مستقل، پرکار و منظم هستند. زبان نیز از مهمترین مواردی است که باید بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا مورد برسی قرار گیرد. در این کشور زبان واحدی وجود ندارد و در کمال تعجب کشور آمریکا زبان رسمی ندارد. بهطور کلی پرکاربردترین زبان در این کشور انگلیسی است و اگر قصد مهاجرت تحصیلی به این کشور را دارید باید تسلط بالایی به این زبان داشته باشید.
مراحل تحصیل در مدارس آمریکا و اخذ مدرک دیپلم
همۀ افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی آمریکا را دارند، میخواهند در مقطع خاصی مشغول به تحصیل شوند. اولین مقطع تحصیلی در این کشور، دبستان و متوسطه است. با پایان این مقطع دانشآموز میتواند مدرک دیپلم خود را از مدارس این کشور دریافت نماید و با شانس بیشتری در دانشگاههای این کشور پذیرش شود؛ اما تحصیل در مدارس آمریکا نیز شرایط و مراحل خاص خود را دارد. در درجۀ اول میبایست دانشآموز حداقل شش سال سن داشته باشد و تا حدودی به زبان انگلیسی مسلط باشد. اگر دانشآموز به زبان نیز تسلط نداشته باشد، میتواند قبل از شروع تحصیل در این کشور در دورههای آموزش زبان شرکت نماید.
همۀ دانشآموزان میتوانند پس از رسیدن به ششسالگی در مدارس آمریکا ثبتنام کرده و مشغول به تحصیل شوند. در ابتدا دانشآموز میبایست شش سال در مقطع دبستان درس بخواند. در این مقطع دانشآموز دروسی مانند ریاضی، زبان انگلیسی، خواندن و نوشتن و… را فرا خواهد گرفت. این مرحله از مهمترین بخشهای مهاجرت تحصیلی آمریکا محسوب میشود. در مرحلۀ دوم، دانشآموز وارد دورههای متوسطه و دبیرستان میشود. دوره دبیرستان نیز شش سال به طول میانجامد و بهطور کلی دانشآموز باید ۱۲ سال در مدارس آمریکا تحصیل نماید. در مقطع دبیرستان دروسی مثل ریاضی، فیزیک، زبان، شیمی، فلسفه و… تدریس خواهد شد. سپس دانشآموز با شرکت در برخی آزمونها و امتحانات میتواند مدرک دیپلم خود را از مدارس این کشور اخذ نماید.
نکتۀ مهم این است که شانس تحصیل رایگان و دریافت بورسیه در مدارس این کشور برای دانشآموزان بینالمللی بسیار کم است. بورسیه تنها به دانشآموزانی با مهارت خاص یا استعدادی ویژه تعلق میگیرد. حتی امکان ورود پدر و مادر دانشآموز بهعنوان همراه به آمریکا نیز وجود ندارد. پدر و مادر دانشآموز برای اینکه بتوانند در طول تحصیل در کنار او باشند، میبایست اقامت این کشور را اخذ نمایند. نکتۀ دیگری که در خصوص مهاجرت تحصیلی آمریکا و تحصیل در مدارس این کشور وجود دارد، این است که دانشآموزان میبایست در مدارس خصوصی یا دولتی آمریکا مشغول به تحصیل شوند. عموماً اخذ پذیرش از مدارس دولتی این کشور دشوار است و دانشآموز میبایست در مدارس خصوصی تحصیل کند.
تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی و شرایط آن
پس از اتمام تحصیل در مدارس آمریکا و دریافت مدرک دیپلم، افراد میتوانند در مقطع کارشناسی یا لیسانس در این کشور ادامه تحصیل دهند. برای تحصیل در این مقطع فرد میبایست حداقل هفده سال سن داشته باشد و دارای مدرک دیپلم دوازدهساله باشد. همچنین متقاضی باید مدرک زبان آیلتس با نمره ۶ داشته باشد تا بتواند بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا در مقطع لیسانس مشغول به تحصیل شود. برای شروع تحصیل در مقطع لیسانس دانشجو میبایست از دانشگاههای این کشور پذیرش بگیرد. برای اخذ پذیرش از دانشگاههای این کشور نیز معمولاً متقاضیان باید در آزمونهایی مثل MCAT, lIELT و… شرکت نماید و نمرۀ قبولی کسب کند.
اگر دانشجو در این آزمونها نمرۀ قابل قبولی کسب کند و رزومه تحصیلی خوبی داشته باشد، میتواند وارد دانشگاههای آمریکا شود. پس از ورود به دانشگاههای آمریکا دانشجو میبایست حدود چهار سال در مقطع کارشناسی تحصیل نماید. در این مدت دانشجو میتواند از دانشگاههای این کشور بورسیه دریافت نماید. باید توجه داشت که دریافت بورسیه در این مقطع تحصیلی در آمریکا بسیار رقابتی بوده و محدودیتهای زیادی دارد. در این مقطع دانشجو میتواند حدود بیست ساعت در هفته به کار دانشجویی بپردازد تا بخشی از هزینههای تحصیل خود را تأمین نماید.
بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا و ورود به دانشگاههای این کشور، دانشجویان باید خود را برای فراگیری دروس مقطع لیسانس مانند زبان، فیزیک، شیمی و… آماده کنند. نکتۀ مهم در خصوص تحصیل در مقطع لیسانس در این کشور، این است که افراد باید شرط سنی را نیز مدنظر قرار دهند. توجه داشته باشید که بهترین سن برای ورود به دانشگاههای این کشور هفده تا بیستودوسالگی است؛ یعنی بعد از گذر از سن بیستودوسالگی ممکن است برخی دانشگاههای آمریکا از پذیرش متقاضی ممانعت کنند.
ادامه تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد
سالانه حدود پانصد هزار دانشجو در دانشگاههای آمریکا مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت مینمایند. دانشجویان پس از گذراندن دوره چهارسالۀ کارشناسی برای ادامه تحصیل در آمریکا، میبایست در دورۀ کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل شوند. تحصیل در این دوره نسبتاً دشوارتر است و دانشجو میبایست در این مرحله بیشازپیش تلاش نماید. پس از مهاجرت تحصیلی آمریکا برای تحصیل در این مقطع دانشجو باید دارای حداقل معدل چهارده در مقطع لیسانس باشد. همچنین باید تسلط زیادی به زبان انگلیسی داشته باشد و مدرک زبان معتبری را به دانشگاه موردنظر خود ارائه دهد. علاوه بر این، دانشجویان در این مقطع تحصیلی هزینههای بیشتری را نیز پرداخت خواهند کرد.
هر متقاضی میبایست برای تحصیل در این دوره مجدداً در آزمونهای ورودی دانشگاه شرکت نماید. نوع آزمون با توجه به رشتۀ تحصیلی دانشجو تعیین میشود. البته برخی دانشگاههای آمریکا اعلام نمودهاند که برای ورود به این مقطع تحصیلی به شرکت در آزمون نیاز نیست نمیتوان با نمرات کسبشده در آزمون سطح علم دانشجویان را سنجش نمود. بااینوجود، بازهم در اکثر دانشگاههای آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد یا فوقلیسانس، برای دانشجویان آزمونهای ورودی برگزار میشود. دانشجویان بینالمللی بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا برای ادامه تحصیل، میبایست حدود دو سال در مقطع کارشناسی ارشد درس بخوانند.
در این دو سال دانشجو ترمهای مختلفی را پاس نموده و دروس زیادی را فرامیگیرد. در سال اول کارشناسی ارشد دروس تئوری و ابتدایی تدریس میگردد؛ اما در سال دوم اساتید دروس تخصصیتر را به دانشجویان آموزش داده و برای آنها کلاسهای پژوهشی و تحقیقاتی برگزار مینمایند. در این دوره امکان کار دانشجویی چه در محیط دانشگاه و چه خارج از دانشگاه نیز فراهم است و دانشجو مجاز به انجام بیست ساعت کار دانشجویی در هفته خواهد بود.
تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا چگونه است؟
تحصیل در مقطع دکترا تقریباً میتواند آخرین مرحله از مهاجرت تحصیلی آمریکا، برای دانشجویان بینالمللی محسوب شود. دورۀ تحصیلی دکترا در این کشور از ماه اوت آغاز میشود. دانشجویان برای ورود به این مقطع میبایست دارای مدرک زبان آیلتس با نمره هفت باشند. تحصیل در این مقطع معمولاً دشواریهای فراوانی دارد و دانشجویان باید برای تحصیل دکترا در آمریکا شرایط نسبتاً سختی را پشت سر بگذارند. در درجۀ اول، تحصیل در این مقطع حدود چهار سال به طول میانجامد؛ اما گاهی دیده میشود که رشته تحصیلی دانشجویان پیچیدگیهای زیادی دارد و مقطع دکترای آنها ششساله خواهد بود.
برای ورود به این مقطع دانشجو میبایست با توجه به نوع رشتۀ تحصیلی خود در آزمونهای ورودی دانشگاه شرکت نماید. برای مثال تحصیل در مقطع دکترا برای رشتۀ حقوق نیازمند شرکت در آزمون LSAT است. در مقطع دکترا دانشجو دروس فوقپیشرفته را فراگرفته و در سمینارها و پروژههای تحقیقاتی فراوانی شرکت میکند. همچنین برخی دانشگاهها در این مقطع برای دانشجویان دورههای کارآموزی نیز برگزار میکنند تا افراد بعد از اتمام تحصیل آمادگی بیشتری برای ورود به بازار کار داشته باشند.
در این مرحله از مهاجرت تحصیلی آمریکا معمولاً دانشجو باید بسیار فشرده درس بخواند تا بتواند در مقطع دکترا قبول شود و مدرک تحصیلی خود را دریافت نماید. دانشجو در این مقطع میتواند به کار دانشجویی نیز بپردازد. برای مثال میتواند بهعنوان مدرس، دستیار پروژههای تحقیقاتی و… در محیط دانشگاه مشغول به کار شود. برخی دانشجویان مقطع دکترا نیز ترجیح میدهند در خارج از دانشگاه در برخی از شرکتها مشغول به کار شوند.

مهاجرت تحصیلی آمریکا
انواع ویزای تحصیلی آمریکا کدماند؟
ویزایهای تحصیلی کشور آمریکا انواع مختلفی دارد و هر متقاضی باید بر اساس شرایط، نوع رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و… یکی از آنها را دریافت نماید. درواقع اولین قدم برای مهاجرت تحصیلی آمریکا دریافت ویزا است. شما برای اینکه بتوانید بهمنظور تحصیل به این کشور وارد شوید، باید با انواع ویزای تحصیلی این کشور آشنایی داشته باشید و برای اخذ ویزای مناسب خود درخواست دهید. در زیر انواع مختلف ویزاهای تحصیلی این کشور را نام بردهایم:
ویزای j1
ویزای جی یک برای دانشجویانی صادر میشود که میخواهند برای تدریس و تحقیق وارد این کشور شوند. این افراد میتوانند همسر و فرزند زیر بیستویک سال خود را نیز وارد کشور آمریکا کنند؛ اما همسر و فرزند آنها میبایست ویزای جی دو را دریافت کرده باشند. معمولاً مدت اعتبار این نوع ویزا دوساله بوده و بعد از اتمام این مدت فرد باید مجدداً اقدام به اخذ ویزا نماید.
ویزای m1
ویزای ام یک از دیگر انواع ویزاهایی است که برای مهاجرت تحصیلی آمریکا صادر میشود. این ویزا برای کسانی صادر میشود که میخواهند در رشتههای فنیوحرفهای مشغول به تحصیل شوند. افرادی که این نوع را ویزا را دریافت میکنند، میتوانند برای خانوادۀ خود نیز ویزای ام دو دریافت نموده و آنها را نیز بهعنوان همراه وارد این کشور کنند.
ویزای b2
این ویزا برای کسانی مناسب است که میخواهند برای شرکت در دورههای تحصیلی کوتاهمدت وارد آمریکا شوند. این ویزا معمولاً شش ماه اعتبار دارد، متقاضیانی که آن را دریافت میکنند، نمیتوانند خانواده خود را به همراه ببرند.
ویزای F1
ویزای اف یک معروفترین نوع ویزایی است که برای مهاجرت تحصیلی آمریکا مورداستفاده قرار میگیرد. این ویزا برای افرادی مناسب است که میخواهند وارد دانشگاه و کالجهای آمریکا شوند و تا پایان دوره تحصیلی اعتبار دارد.
نحوه و مراحل اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا برای مهاجران خارجی مخصوصاً ایرانیها نسبتاً دشوار است و افراد برای دریافت آن میبایست برخی شرایط را دارا باشند. اخذ ویزای تحصیلی برای مهاجرت به این کشور ضروری است و بدون دریافت آن نمیتوان در دانشگاههای آمریکا مشغول به تحصیل شد. به زبان سادهتر دریافت ویزای تحصیلی یکی از مهمترین بخشهای مهاجرت تحصیلی آمریکا محسوب میشود. در زیر مراحل دریافت ویزای تحصیلی کشور آمریکا را نام بردهایم:
اخذ پذیرش از دانشگاه موردنظر
در مرحلۀ اول باید دانشجو در SEVP پذیرش بگیرد. برای اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا میبایست به سایت آنها مراجعه نمود تا بتوان از شرایط پذیرش اطلاعات کسب کرد و در صورت مهیا بودن شرایط درخواست پذیرش را ارسال کند.
تعیین وقت مصاحبه با کنسولگری
در مرحله دوم باید دانشجو درخواست اخذ ویزای خود را بهصورت آنلاین ثبت نماید و برای مصاحبه با سفارت وقت رزرو کند. در ایران کنسولگری و سفارت آمریکا فعالیتی ندارد و باید از طریق کنسولگری آمریکا در کشورهای همسایه مثل ترکیه، امارات، پاکستان و… اقدام کرد.
مصاحبه با سفارت
در مرحله بعد برای مهاجرت تحصیلی آمریکا دانشجو باید طمان تایم مشخصشده جهت مصاحبه به سفارت این کشور مراجعه کند. سپس باید با افسر کنسولگری مصاحبه نموده و به او اثبات نماید که دارای شرایط قانونی برای تحصیل در آمریکا است. در این مرحله باید مدارک زیر نیز جهت اخذ ویزا به سفارت تحویل داده شوند:
- پاسپورت دارای اعتبار
- انگیزه نامه
- فرم درخواست صدور ویزا
- گواهی تمکن مالی
- ترجمه مدارک
- عکس پاسپورتی
- مدرک زبان
- رسید پرداخت هزینه ویزا
- صدور ویزا
در مرحلۀ آخر افسر کنسولگری درصورتیکه فرد دارای شرایط قانونی لازم باشد با درخواست او موافقت نموده و ویزای تحصیلیاش را صادر خواهد کرد. برای مهاجرت تحصیلی آمریکا میبایست حدود ۳۵۰ دلار هزینه ویزا را پرداخت نمود. ویزای تحصیلی آمریکا نهایتاً ظرف مدت چهار ماه صادر میگردد.

مهاجرت تحصیلی آمریکا
معایب تحصیل در کشور آمریکا
با وجود اینکه تحصیل در کشور آمریکا برای بسیاری از افراد مانند رؤیا است و مزایای فراوانی دارد، برخی معایب را نیز به همراه خواهد داشت. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به این کشور را دارید، باید در خصوص معایب این امر نیز اطلاعاتی در اختیار داشته باشید. در زیر مهمترین معایب مهاجرت تحصیلی آمریکا را نام بردهایم:
نرخ مالیات بالا
- وقتی برای تحصیل به آمریکا مهاجرت کنید، میبایست مانند سایر شهروندان این کشور مالیات پرداخت کنید. دولت بخشی از حقوق و درآمد شما را بهعنوان مالیات کسر میکند که مبلغ زیادی است. این مورد یکی از مهمترین معایب مهاجرت تحصیلی به این کشور محسوب میشود.
هزینههای بالای زندگی
قطعاً هزینههای زندگی در آمریکا، برای تمام دانشجویان بینالمللی جزء مهمترین موارد است. آمریکا یکی از گرانترین کشورهای جهان است و هزینههای تحصیل و زندگی در این کشور نسبتاً بالا است.
ناامنی
امنیت نسبتاً کم از دیگر معایب مهاجرت تحصیلی آمریکا محسوب میشود. شاید کمی عجیب باشد، اما امنیت کشور آمریکا نسبتاً کم است. برای مثال در سالهای اخیر همانطور که در روزنامهها و مجلات خواندهایم فجایع زیادی به علت ضعیف بودن فرهنگ استفاده از اسلحه در مدارس آمریکا رخ داده است. همچنین میزان سرقت و زورگیری نیز در این کشور نسبتاً بالا است.
حقوق نسبتاً پایین
معمولاً اگر بخواهید در کشور آمریکا مشغول به تحصیل شوید باید به کار دانشجویی بپردازید تا هزینههای زندگی خود را تأمین کنید؛ اما میزان حقوق نیروی کار در کشور آمریکا نسبتاً پایین است. این در حالی است که در این کشور نرخ تورم همواره در حال افزایش است و ساعات کاری نیز طولانی هستند. این مورد نیز از دیگر معایب مهم مهاجرت تحصیلی آمریکا محسوب میشود.
هزینههای تحصیل و زندگی در آمریکا در سال ۲۰۲۱
همانطور که در بالا گفتیم آمریکا یکی از گرانترین کشورهای جهان برای تحصیل محسوب میشود. هزینۀ تحصیل و زندگی در این کشور نسبتاً بالا بوده و پرداخت این هزینهها معمولاً برای دانشجویان بینالمللی دشوار است. در سال ۲۰۲۱ با توجه به نرخ تورم، هزینههای زندگی و تحصیل در کشور آمریکا نسبت به سالهای قبل افزایش چشمگیری داشته است. حال سؤال این است که بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا ماهانه چه میزان هزینهای باید برای زندگی و تحصیل در این کشور پرداخت شود؟ در پاسخ به این سؤال میبایست بگوییم طبق نظر کارشناسان بهصورت تخمینی تحصیل و زندگی در آمریکا در طول سال حدود ۵۸ هزار دلار خواهد است که باید این مبلغ را به ماههای سال تقسیم نمود؛ اما این هزینه کاملاً تخمینی است و برای همۀ افراد یکسان نیست. برای مثال هزینههای تحصیل در این کشور کاملاً بر اساس سبک زندگی افراد تعیین میشود.
مثلاً اگر فردی زندگی در خوابگاههای چندنفرۀ دانشگاه خود را دوست نداشته باشد، میبایست برای زندگی در این کشور هزینۀ مسکن را نیز پرداخت کند. هزینۀ مسکن در این کشور حداقل هزار دلار در ماه خواهد بود. حال اگر افراد بخواهند بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا در مدارس و دانشگاههای خصوصی تحصیل کنند، قطعاً باید هزینههای بیشتری را پرداخت کنند. دیگر موردی که میتواند تعیینکننده هزینههای تحصیل در این کشور باشد، مقطع تحصیلی است. برای مثال شهریۀ تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور 20 هزار تا 40 هزار دلار در سال است. این در حالی است که تحصیل در مقطع دکترا در این کشور میتواند مابین 28 هزار تا 60 هزار دلار در سال هزینه دارد. هزینۀ خوردوخوراک در این کشور نیز برای هر نفر مابین ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ دلار است.
مقطع | شهریه به دلار |
دکترا | ۲۸ تا ۶۰ هزار دلار |
کارشناسی ارشد | ۲۰ تا ۶۰ هزار دلار |
شهریه مدارس شبانهروزی | ۳۵ تا ۶۰ هزار دلار |
شهریه مدارس دولتی | ۲۰ تا ۶۰ هزار دلار |
مواد غذایی | قیمت |
یک کیلوگرم سیب | ۴ دلار |
یک کیلوگرم سیبزمینی | ۲ دلار |
یک کیلوگرم پرتغال | ۴ دلار |
یک کیلوگرم گوشت مرغ | ۹ دلار |
پانزده عدد تخممرغ | ۳ دلار |
یک وعده غذا در رستوران مکدونالد | ۹ دلار |
بهترین شهرهای آمریکا برای تحصیل و زندگی
بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا قطعاً مهمترین موردی که مدنظر مهاجران قرار میگیرد، انتخاب شهر برای زندگی و تحصیل است. معمولاً همه دانشآموزان و دانشجویان بینالمللی به دنبال شهرهایی با امکانات برای تحصیل و زندگی خواهند بود. بهطور کلی بهترین شهرهای آمریکا برای تحصیل با توجه به سطح امکانات، سیستم سلامت، میزان جرم و جنایت، هزینههای زندگی، دانشگاهها و… رتبهبندی شدهاند. در زیر بهترین شهرهای آمریکا برای تحصیل و زندگی دانشجویی را نام بردهایم:
شیکاگو
شیکاگو یکی از بهترین مقاصد برای تحصیل در آمریکا محسوب میشود. در این شهر بزرگ دانشگاههای معتبر زیادی وجود دارند. شیکاگو سومین شهر بزرگ در کشور آمریکا است و دانشگاههای نورث وسترن، شیکاگو و… در این شهر قرار دارند. این دانشگاهها سالانه بورسیههای تحصیلی زیادی را به دانشجویان پرداخت میکنند.
بوستون
برخی کارشناسان بوستون را بهترین شهر برای تحصیل و زندگی در آمریکا معرفی نمودهاند. در این شهر هزینههای زندگی نسبتاً بالا است. اگر بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا قصد دارید در این شهر ساکن شوید، باید بدانید در بوستون چند دانشگاه برتر جهان قرار دارند. حتماً نام دانشگاه هاروارد و آم آی تی را شنیدهاید. این دو دانشگاه معروف که بزرگترین دانشمندان دنیا در آنها تحصیل نمودهاند، در شهر بوستون قرار دارند.

مهاجرت تحصیلی آمریکا
لسآنجلس
لسآنجلس نیز از دیگر شهرهایی است که مقصد بسیار خوبی برای دانشجویان بینالمللی محسوب میشود. حدود بیست درصد دانشجویان دانشگاههای لسآنجلس از دانشجویان بینالمللی هستند. لسآنجلس بسیار خوش آبوهوا است و دانشگاه معروف کالیفرنیا در آن قرار دارد. این شهر زیبا از نظر امکانات و سطح کیفیت آموزشی برای زندگی دانشجویی، رتبۀ بیستوپنجم در جهان را به خود اختصاص داده است. پس اگر قصد مهاجرت تحصیلی آمریکا را دارید لسآنجلس نیز میتواند گزینۀ مناسبی برای زندگی باشد.
ارزانترین شهرهای آمریکا برای زندگی کدماند؟
به علت بالا بودن هزینههای زندگی در کشور آمریکا، دانشجویان بینالمللی همواره تمایل دارند در شهرهای ارزان این کشور ساکن باشند. به این علت که معمولاً تأمین هزینههای تحصیل و زندگی در شهرهای بزرگ، کار بسیار دشواری خواهد بود. درنتیجه همۀ افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی آمریکا را دارند، باید در خصوص ارزانترین شهرهای این کشور نیز اطلاعات کسب نمایند. در زیر چند مورد از ارزانترین شهرهای آمریکا برای زندگی و تحصیل را نام بردهایم:
تمپا
تمپا یکی از ارزانترین شهرهای آمریکا است که به علت جاذبههای گردشگری فراوان سالانه توریستهای زیادی را جذب میکند. معمولاً درآمد نیروی کار در این شهر نسبتاً پایین است؛ اما اگر در حین تحصیل بخواهید در تمپا به کار دانشجویی نیز بپردازید، معمولاً نرخ مالیات بر درآمد برایتان بسیار کم خواهد بود. اگر برای تحصیل در این شهر ساکن شوید، میبایست ماهانه هزار دلار برای هزینههای زندگی خود پرداخت کنید.
سنت لوئیس
سنت لوئیس شهر نسبتاً پرجمعیت آمریکا است و جمعیت آن حدود سه میلیون نفر است. این شهر بندری بوده و آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری فراوانی دارد. هزینۀ زندگی برای هر دانشجوی بینالمللی در این شهر ماهانه حدود ۹۰۰ دلار است.
اکلاهما
اکلاهما از دیگر شهرهای ارزان و مناسب برای مهاجرت تحصیلی آمریکا است. اکلاهما از شهرهای بزرگ آمریکا بوده و اقتصاد آن وابسته به گاز و نفت است. هزینههای زندگی در این شهر بزرگ و پرجمعیت حدود ۸۰۰ دلار در ماه برای هر دانشجو خواهد بود که نسبت به شهرهای دیگر مناسب است.
برترین دانشگاههای آمریکا در سال ۲۰۲۱
انتخاب دانشگاه نیز از مهمترین مسائل بعد از مهاجرت به کشور آمریکا محسوب میگردد. با وجود اینکه برترین دانشگاههای جهان در کشور آمریکا قرار دارند، دانشجویان بینالمللی برای تحصیل در این کشور در انتخاب دانشگاه خود بسیار محتاط عمل میکنند. به این علت که دانشگاه محل تحصیل هر دانشجو میتواند در آیندۀ شغلی او بسیار تأثیرگذار باشد. در سال ۲۰۲۱ چندین دانشگاه در کشور آمریکا توانستهاند از نظر اعتبار، سطح کیفیت آموزش، امکانات و… رتبۀ بالایی را کسب نمایند که بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا جزء مناسبترین انتخابها برای تحصیل هستند. این دانشگاهها را در زیر نام بردهایم:
دانشگاه استنفورد
حتماً شما نیز نام دانشگاه استنفورد را شنیدهاید. این مؤسسه آموزشی یکی از مشهورترین دانشگاههای جهان است که برخی از فارغالتحصیلان آن مالک پردرآمدترین شرکتها در جهان مثل گوگل، اسنپ چت و… هستند. این دانشگاه معتبر همواره در لیست بهترین دانشگاههای جهان قرار دارد و سالانه متقاضیان زیادی برای تحصیل در این مؤسسه آموزشی وارد آمریکا میشوند. در حال حاضر حدود ۲۲ درصد از کل دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان خارجی و بینالمللی تشکیل دادهاند. این دانشگاه سالانه حدود پنج درصد از متقاضیان را پذیرش میکند.
دانشگاه هاروارد
هاروارد شناختهشدهترین و مشهورترین دانشگاه جهان است که در سال ۱۶۳۶ در کشور آمریکا افتتاح گردید. هاروارد حدود بیست هزار دانشجو دارد که پنج هزار نفر آنها دانشجویان بینالمللی هستند. قطعاً هاروارد برای مهاجرت تحصیلی آمریکا و تحصیل در این کشور مناسبترین گزینه است. شهریۀ دانشگاه هاروارد بسیار بالا است، اما این مؤسسه آموزشی به دانشجویان خود هرساله بورسیه پرداخت میکند.
دانشگاه کالیفرنیا
دانشگاه کالیفرنیا حدود ۲۲۰۰ دانشجو دارد و متراژ و مساحت زیادی دارد. این دانشگاه در نزدیکی شهر لسآنجلس قرار دارد. دانشگاه کالیفرنیا روی رشتههای مهندسی و علوم تمرکز زیادی دارد.
دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا در مقاطع مختلف
در کشور آمریکا معمولاً بهقدری هزینههای زندگی و تحصیل بالا هستند که باوجود کار دانشجویی نیز قابل تأمین نیستند. به همین علت دانشگاهها و مدارس آمریکا به مهاجرانی که برای تحصیل وارد این کشور میشوند بورسیه پرداخت میکنند. دریافت بورسیه در این کشور نیز کاملاً رقابتی است. برای مثال بورسیۀ تحصیلی مدارس دولتی و خصوصی در مقطع دبیرستان، تنها به افرادی پرداخت میشود که استعداد هنری خاصی داشته باشند یا دارای ریزنمرات عالی باشند. حال اگر بخواهید بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا در مقطع لیسانس بورسیه دریافت کنید شرایط تغییر میکند. در این صورت برای دریافت بورسیه میبایست حداقل معدل دیپلم شما ۱۸ باشد و دارای مدرک آیلتس با نمره ۶ باشید؛ اما در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا شانس دریافت بورسیه بسیار بالاتر میرود. به این علت که دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد معمولاً نمرات بالایی کسب میکنند و در اکثر همایشها و پروژههای تحقیقاتی حضور دارند.
علاوه بر این، شهریه تحصیل در این دو مقطع نیز نسبت به سایر مقاطع بالاتر بوده و به همین علت دانشگاهها سعی میکنند تا حد امکان به دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد کمکهزینۀ تحصیلی بپردازند. مبلغ بورسیههای تحصیلی نیز متفاوت است و بر اساس شرایط دانشجو، نوع دانشگاه، نوع رشته تحصیلی و… مشخص میشود. اگر بتوانید بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا بورسیه دریافت کنید، معمولاً بخشی از هزینههای زندگی و تحصیلتان تأمین میشود. حال سؤال این است که بورسیههای تحصیلی در کشور آمریکا توسط چه نهادی پرداخت میشوند؟ در پاسخ باید بگوییم پرداخت بورسیه توسط سازمانهای خیریه، دولت، دانشگاهها و… انجام میگیرد. اما معمولاً دولت این کشور سعی میکند برای بورسیه تحصیلی دانشجویان بینالمللی بودجه مشخصی را در نظر بگیرد.

مهاجرت تحصیلی آمریکا
معرفی بهترین و معتبرترین مدارس شبانهروزی کشور آمریکا
در کشور آمریکا مدارس معمولاً بهصورت شبانهروزی فعالیت میکنند و افراد در مقاطع دبستان تا دبیرستان را پذیرش مینمایند. در این مدارس خوراک، خوابگاه، امکانات تفریحی و… در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد. به همین علت والدین معمولاً بعد از اقدام به مهاجرت تحصیلی آمریکا برای فرزندشان سعی میکنند او را در مدرسهای شبانهروزی ثبتنام کنند. انتخاب مدرسه نیز بسیار مهم خواهد بود و در بالا بردن سطح دانش فرد، سبک تربیت و… تأثیر مستقیم دارد. مدرسهای که انتخاب میشود، باید از نظر امکانات، سطح آموزش، اساتید و… رتبۀ بالایی داشته باشد. در زیر چند مورد از بهترین و معتبرترین مدارس شبانهروزی در آمریکا را نام بردهایم:
مدرسه فیلیپس اکستر
مدرسۀ فیلیپس اکستر از بهترین و معروفترین مدارس شبانهروزی در کشور آمریکا است که سالانه ۱۵ درصد از متقاضیان را پذیرش میکند. هزینۀ تحصیل در این مدرسۀ معتبر حدود ۴۹ هزار دلار در سال است. کلاسهای آموزشی در این مدرسه ۱۲ نفره برگزار میگردد. در مدرسۀ فیلیپس اکستر به ازای هر پنج دانشآموز یک استاد وجود دارد.
مدرسه فیلیپس آندور
مدرسه فیلیپس آندور نیز از دیگر مواردی است که پس از مهاجرت تحصیلی آمریکا میتواند یکی از بهترین انتخابها به حساب آید. هزینۀ تحصیل دانشآموزان در این مدرسه حدود ۵۴ هزار دلار در سال خواهد بود که هزینۀ بالایی است. در این مدرسه کلاسهای آموزشی معمولاً ۱۳ نفره برگزار میگردد.
مدرسه رزماری کوات
مدرسه رزماری کوات از دیگر موسسههای آموزشی معتبر کشور آمریکا است. هزینۀ تحصیل در این مدرسه حدود ۶۰ هزار دلار در سال خواهد بود. مدرسه رزماری کوات حدود ۱۶ درصد از متقاضیان را پذیرش میکند. هشتاد درصد معلمان و کارکنان این مدرسه دارای مدارک تحصیلی پیشرفته هستند.
مزایای تحصیل در مدارس شبانهروزی آمریکا چیست؟
پس از مهاجرت تحصیلی آمریکا معمولاً دانشآموز تمایل دارد که در مدارس شبانهروزی این کشور مشغول به تحصیل شود. این به این دلیل است که تحصیل در این مدارس مزایای فراوانی را برای دانشآموزان بینالمللی به همراه دارد. در زیر چند مورد از مهمترین مزایای تحصیل در این مدارس را شرح دادهایم:
برگزاری کلاسها بهصورت خصوصی
اولین مزیتی که تحصیل در این مدارس برای دانشآموز به همراه دارد برگزاری کلاسها بهصورت خصوصی است. در مدارس شبانهروزی کشور آمریکا کلاسها نهایتاً ۱۵ نفره و کمجمعیت برگزار میگردند. در نتیجه دانشآموز میتواند دروس را بهتر آموزش ببیند.
کاهش وابستگی به خانواده
از دیگر مزایایی که باعث شده افراد بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا، به ثبتنام در مدارس شبانهروزی تمایل داشته باشند، کاهش وابستگی به خانواده است. در مدارس شبانهروزی دانشآموزان باید جدا از خانواده و به همراه همکلاسیها و اساتید خود زندگی کنند. درنتیجه وابستگی آنها به خانواده کاهش یافته و میتوانند رشد و پیشرفت زیادی داشته باشند.
حضور در محیط چند فرهنگی
تحصیل در مدارس شبانهروزی آمریکا باعث میگردد که دانشآموز در محیطی چندفرهنگی قرار گیرد. این مسئله موجب میگردد که دانشآموز بتواند با فرهنگ دیگر کشورها آشنا شود و تجارب زیادی را کسب نماید.
دریافت بورسیههای تحصیلی
دریافت بورسیه تحصیلی از دیگر مزایای مهم تحصیل در مدارس شبانهروزی آمریکا محسوب میگردد. در این مدارس معمولاً به دانشآموزان بورسیه با مبلغ بالایی پرداخت میشود و هزینه استفاده از خوابگاه دانشآموزی نیز بسیار مناسب است.
امکانات فراوان
اگر بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا دانشآموزان بخواهند در مدارس شبانهروزی مشغول به تحصیل شوند، میتوانند علاوه بر مزایای گفته شده از امکانات فراوانی نیز بهرهمند گردند. در این مدارس خوابگاههای تمیز، محیطهای تفریحی، امکانات ورزشی و…زیادی در اختیار دانشآموزان قرار خواهد گرفت.

مهاجرت تحصیلی آمریکا
پردرآمدترین رشتههای تحصیلی در کشور آمریکا
معمولاً دانشجویان بعد از مهاجرت به کشور آمریکا سعی میکنند، رشتۀ خود را بر اساس علاقه و میزان درآمد آن انتخاب نمایند. نکتۀ مهم این است که درآمد هر فرد در آمریکا با توجه به رشته تحصیلی او تعیین میگردد. به زبان سادهتر باید گفت که برخی رشتهها در این کشور پولسازتر هستند. درنتیجه بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا نیاز است که افراد با رشتههای پردرآمد این کشور آشنایی داشته باشند تا بتوانند در آن زمینهها مشغول به تحصیل شوند.
در زیر پردرآمدترین مشاغل در آمریکا در سال ۲۰۲۱ را نام بردهایم:
پزشکی و سلامت
رشتههای پزشکی و سلامت در این کشور شامل تمامی فیلدهای پزشکی، پرستاری، داروسازی و… میشود. رشتۀ پزشکی و سلامت در این کشور بازار کار فوقالعادهای دارد. به این علت که در سالهای اخیر کشور آمریکا نظام سلامت نسبتاً ضعیفی داشته است. در این کشور پزشکان چندین برابر دیگر شغلها حقوق دریافت میکنند.
ریاضیات کاربردی
ریاضیات کاربردی از دیگر رشتههایی است که در کشور آمریکا درآمد زیادی دارد. بهطور تخمینی فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در آمریکا سالانه ۹۵ هزار دلار درآمد داشته باشند که رقم نسبتاً بالایی است. به همین دلیل بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا تحصیل در این رشته میتواند یکی از بهترین انتخابها محسوب شود. همچنین افرادی که دارای مدرک ریاضی کاربردی هستند، میتوانند در آمریکا در زمینههای مختلفی مشغول به کار شوند و همواره برای آنها کار وجود خواهد داشت. این رشته در زمینههای هوافضا، پزشکی، بیمه، فناوری و…کاربرد دارد.
زمینشناسی
زمینشناسی از دیگر رشتههای پردرآمد در آمریکا است که اگر در مقطع کارشناسی ارشد از این رشته فارغالتحصیل شوید میتوانید درآمد بالایی کسب کنید. آمریکا اهمیت زیادی به محیطزیست و تولید انرژی میدهد و به همین دلیل بازار کار خوبی برای دانشجویان این رشته در این کشور فراهم است. اگر قصد مهاجرت تحصیلی آمریکا را دارید تحصیل در این رشته نیز گزینۀ مناسبی است.
مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا
آمریکا مدتهاست که به عنوان سرزمین فرصتها شناخته میشود و مهاجرانی را از سرتاسر جهان جذب میکند که به دنبال زندگی بهتر از طریق آموزش هستند. مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا را می توان به چهار مرحله اصلی تقسیم کرد که هر کدام چالش ها و فرصت های منحصر به فرد خود را دارند. مرحله اول فرآیند تصمیم گیری است، جایی که افراد یا خانواده ها مزایا و معایب مهاجرت به آمریکا را برای اهداف آموزشی می سنجند. این مرحله شامل در نظر گرفتن عواملی مانند منابع مالی، موانع زبانی و فرصت های تحصیلی در آمریکا در مقایسه با کشور خود است.
تحقیق در مورد برنامه های آموزشی
زمانی که تصمیم به مهاجرت برای مقاصد تحصیلی گرفته شد، مرحله بعدی فرآیند درخواست است. این شامل تحقیق در مورد برنامه های آموزشی در آمریکا، تهیه مواد درخواستی، و اخذ ویزا یا مجوزهای لازم برای تحصیل در این کشور است. این مرحله میتواند پیچیده و زمانبر باشد و متقاضیان را ملزم میکند تا شرایط مختلف قانونی و بوروکراتیک را برای پذیرش در یک موسسه آموزشی در آمریکا دنبال کنند.
آغاز مهاجرت تحصیلی
پس از تکمیل موفقیت آمیز فرآیند درخواست و کسب مجوزهای لازم برای تحصیل در آمریکا، مرحله سوم مهاجرت تحصیلی آغاز می شود: سازگاری. این مرحله شامل سازگاری با فرهنگ، زبان و سیستم آموزشی جدید است. مهاجران ممکن است با چالش هایی مانند دلتنگی، موانع زبانی و تفاوت های تحصیلی بین کشور خود و آمریکا مواجه شوند. با این حال، با گذشت زمان و تلاش، بسیاری از مهاجران میتوانند در تلاشهای آموزشی خود در آمریکا سازگار شوند و موفق شوند.
فارغ التحصیلی
آخرین مرحله مهاجرت تحصیلی به آمریکا فارغ التحصیلی و بعد از آن است. این مرحله شامل تکمیل برنامه آموزشی و احتمالا انتقال به نیروی کار یا ادامه تحصیل در آمریکا است. فارغ التحصیلان ممکن است پس از اتمام تحصیلات خود با چالش هایی مانند یافتن شغل یا پیمایش فرآیند ویزا برای ماندن در آمریکا روبرو شوند. با این حال، بسیاری از مهاجران با استفاده از تحصیلات خود برای ساختن آینده ای روشن برای خود و خانواده خود، موفقیت و رضایت را در آمریکا می یابند.
- انتخاب داشگاه و رشته تحصیلی مورد نظر در آمریکا
- ارسال درخواست برای دانشگاه مورد نظر در آمریکا
- اخذ نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر
- ارسال مدارک و اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی آمریک
- شرکت در مصاحبه سفارت
- اخذ ویزا و سفر به آمریکا
اقامت کاری پس از تحصیل در آمریکا و مزایای آن
معمولاً به علت شرایط کاری بسیار ایدئالی که در آمریکا وجود دارد، دانشجویان بعد از اتمام دورههای تحصیلی خود تمایل دارند که در همین کشور مشغول به کار شوند. اقامت کاری در این کشور نیز شرایط خاص خود را دارد. افراد بعد از اتمام تحصیلات خود میبایست آمریکا را ترک کنند؛ اما در صورتی که پیشنهاد کاری از طرف کارفرما داشته باشند، میتوانند در این کشور اقامت کاری داشته باشند. در صورتی که دارای پیشنهاد کار از طرف شرکتها باشید، میتوانید بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا و دریافت مدارک خود با اخذ ویزای h1b در این کشور مشغول به کار شوید. هزینۀ اخذ این نوع ویزا و درخواست اقامت کاری در آمریکا حدود پنج هزار دلار است. این نوع ویزا موقتی بوده و بعد از اتمام دورۀ اعتبارش باید دوباره تمدید شود.
اقامت کاری بعد از تحصیل در کشور آمریکا بسیار پرمتقاضی است. به این علت که اقامت کاری در این کشور مزایای زیر را برای فارغالتحصیلان به همراه دارد:
سهولت یافتن کار
نرخ بیکاری در کشور آمریکا بسیار پایین است و افراد بهراحتی میتوانند شغل موردنظر خود را پیدا کنند. همچنین در این کشور مشاغل تنوع زیادی دارند و هر فرد میتواند با توجه به علاقه و رشتۀ تحصیلیاش مشغول به کار شود.
حقوق بالا
درآمد افراد فارغالتحصیل در آمریکا که در رشتههای پولساز فعالیت کرده باشند معمولاً بالا است. همین دلیل باعث شده که افراد بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا و اتمام دوره تحصیلات خود تمایل زیادی به کار در این کشور داشته باشند.
همکاری با برترین شرکتهای جهان
در این کشور برترین شرکتهای جهان مانند اپل و ماکروسافت قرار دارند. اگر دانشجو رزومۀ تحصیلی خوبی داشته باشد، میتواند در این شرکتها مشغول به کار شود و تجارب زیادی کسب نماید.
سه نکته طلایی در خصوص مهاجرت تحصیلی به آمریکا
اگر از جمله افرادی هستید که میخواهید برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا اقدام نمایید، باید برخی نکات مهم را مدنظر قرار دهید. توجه به این نکات مهاجرت تحصیلی به کشور آمریکا را برایتان سادهتر مینمایند. در زیر سه نکته طلایی در خصوص مهاجرت تحصیلی آمریکا را نام بردهایم:
نوشتن انگیزهنامه با محتوای عالی
انگیزهنامه اهداف شما از مهاجرت تحصیلی به کشور آمریکا و میزان صلاحیتتان را نشان میدهد. به همین علت سعی کنید انگیزهنامۀ خود را با متن عالی و پرمحتوا به سفارت تحویل دهید.
کمک گرفتن از مشاور
برای مهاجرت تحصیلی به این کشور باید حتماً از یک مشاور در حوزه مهاجرت کمک بگیرید. به این علت که انجام امور مهاجرتی برای تحصیل در آمریکا بسیار پیچیده است و به تخصص نیاز دارد. به همین علت بهتر است همۀ امور را به یک مشاور کاردان و مجرب واگذار نمایید تا مهاجرت شما سادهتر انجام شود.
کسب اطلاعات
حتماً قبل از اقدام به مهاجرت تحصیلی آمریکا سعی کنید اطلاعات زیادی در این خصوص به دست آورید. به دست آوردن این اطلاعات به شما در اخذ پذیرش از دانشگاهها و مدارس، تکمیل مدارک و پذیرش در مصاحبه سفارت بسیار کمک میکند.
قوانین کار در آمریکا بعد از تحصیل چیست؟
برای کار در کشور آمریکا پس از اتمام دورههای تحصیلی شرایط و قوانین متفاوتی وجود دارد. افرادی که میخواهند بعد از مهاجرت تحصیلی در این کشور مشغول به کار شوند باید با این قوانین آشنایی کامل داشته باشند. در زیر قوانین کار در کشور آمریکا را نام بردهایم:
ساعت کاری
اولین قانونی که در خصوص کار در این کشور وجود دارد، ساعت کاری است. مطابق قوانین وضع گردیده در این کشور هر فرد باید نهایتاً چهل ساعت در هفته کار کند. البته به علت هزینههای بالای زندگی در این کشور، این قانون معمولاً رعایت نمیشود. طبق آمار حدود سی درصد از افراد بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا و اتمام دوره تحصیلی خود، بیش از ۴۰ ساعت در هفته کار میکنند.
میزان حقوق
در خصوص میزان حقوق نیز در کشور آمریکا قوانینی وضع گردیدهاند. طبق قانون هر فرد برای کار در این کشور، باید حداقل در هر ساعت هفت ساعت کار کند؛ اما برخی از مراکز و شرکتها به علت بالا بودن نرخ تورم، بیش از هفت دلار در ساعت را بهعنوان حقوق به نیروی کار خود پرداخت میکنند.
امنیت شغلی
امنیت شغلی در کشور آمریکا قوانین ضعیفتری نسبت به سایر کشورها دارد. بهطور کلی طبق قوانین این کشور، شرکتها اجازه ندارند نیروی کار را بدون دلایل موجه اخراج نمایند و باید امنیت شغلی کارکنان خود را حفظ نمایند. این قانون معمولاً برای افرادی که بعد از مهاجرت تحصیلی آمریکا و اتمام تحصیلات خود قصد کار در این کشور را دارند، بسیار مهم خواهد بود.