اقامت آمریکا دائم و موقت – شرایط کامل و هزینه انواع روش های آن برای اقامت دائم در 2022

اقامت آمریکا دائم و موقت

اقامت آمریکا دائم و موقت – شرایط کامل و هزینه انواع روش های آن برای اقامت دائم در 2022 می‌توان گفت که از دوران‌های گذشته، موضوه مهاجرت از یک سرزمین به سرزمین دیگر برای انسان مطرح بوده است. انسان به دلایل گوناگونی ممکن است ترجیح دهد از مکان فعلی خود به جای دیگری مهارجت کرده و ادامه‌ی زندگی خود را در آن‌جا بگذراند. اما در عصر حاضر، برای پرداختن به امر مهاجرت، پی بردن به چند اصل مهم ضرورت دارد. یکی از این اصل‌ها موضوع «اقامت» است. با توجه به اینکه در حال حاضر، کشور آمریکا یکی از بهترین مقصدهای مهاجرت برای افراد از سراسر جهان و همچنین کشورمان است، در ادامه قصد داریم تا به‌صورت مفصل به بررسی اقامت آمریکا دائم و موقت بپردازیم. اگر شما نیز به مهاجرت به آمریکا اندیشیده‌اید و می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد اقامت آمریکا دائم و موقت داشته باشید، با ما همراه شوید.

فهرست مطالب

اقامت آمریکا دائم و موقت

اقامت در لغت به معنای «ماندن در جایی» است. اما اقامت یا رزیدنس «Residence» در امر مهاجرت، به شرایطی اشاره دارد که فردی پس از مهاجرت به یک سرزمین خاص، بتواند به‌صورت قانونی در آن‌جا به زندگی خود ادامه دهد. معمولاً در جریان مهاجرت به سایر کشورها، در کنار مفاهیمی چون ویزا کارت، گرین کارت، پاسپورت و ….، مفهوم اقامت در آن کشور نیز برای فرد مهاجر اهمیت پیدا می‌کند. در واقع باید فعالیت‌های لازم برای دریافت گواهی اقامت در کشور مقصد دریافت شود. گواهی اقامت می‌تواند به‌ثورت دائم یا موقت صادر شود. طبیعتاً شخصی که شخصی که صرفاً برای تحصیل می‌خواهد به یک کشور خارجی برود و پس از تحصیل به کشور خود برگردد، به اقامت دائم نیاز ندارد و اقامت موقت در کشور مقصد برای وی کافی خواهد بود. اما شخصی که می‌خواهد مکان تازه‌ای برای زندگی خود اختصار کند و برای همیشه در آن‌جا بماند، حتماً به اقامت دائم نیاز خواهد داشت!

چرا مهاجرت به آمریکا اهمیت دارد؟

آمریکا کشوری بزرگ در قاره آمریکا است که از نظر وسعت، چهارمین کشور بزرگ دنیا محسوب می‌شود. پایتخت این کشور، واشنگتن دی‌سی «Washington, D.C» است. بزرگ‌ترین شهر این کشور، نیویورک «New York City» نام دارد. واحد پول آمریکا، دلار آمریکا «USD» است که باارزشترین واحد پولی جهان محسوب می‌شود. زبان رسمی این کشور، انگلیسی و دین رسمی آن هم مسیحیت است. آمریکا از نظر جایگاه اقتصادی، تحصیلی، شهروندی و شرایط زندگی از سطح بالایی برخوردار است. به طوری که یکی از بهترین اقتصادهای دنیا را دارد و دانشگاه‌های آن هم جزو بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند. تمام این دلایل در کنار هم سبب شده است که افراد از سراسر جهان تمایل به مهاجرت آمریکا داشته باشند. از داخل کشورمان نیز هرساله افراد زیادی با دریافت ویزای آمریکا، با دلایل مختلف کاری، تحصیلی، اقتصادی و ….. راهی این کشور می‌شوند.

انواع اقامت آمریکا کدامند؟

همان‌طور که قبلاً هم اشاره کردیم، اقامت در کشورهای خارجی می‌تواند به‌ دو صورت دائم و موقت اتفاق بیفتد. ویژگی‌های هریک از این اقامت‌ها در مهاجرت به کشوری چون آمریکا به قرار زیر است:

اقامت دائم آمریکا:

شخصی که موفق به دریافت اقامت دائم یک کشور شود، مقیم دائم یا «Permanent Resident» آن کشور محسوب می‌شود. افرادی که اقامت دائم دارند، می‌توانند در کشور مقصد به کار و زندگی بپردازند. آن‌ها از حقوق شهروندی آن کشور بهره‌مند شده و می‌توانند بدون محدودیت زمانی در کشور مقصد بمانند و در آن‌جا زندگی کنند. معمولاً افرادی که اقامت دائم می‌گیرند، یک کارت اقامت دائم برای آن‌ها صادر می‌شود تا رفت و آمد به کشور مقصد برای آن‌ها راحت باشد. این کارت در گذشته، تحت عنوان کارت سبز یا گرین‌کارت «Green Card» شناخته می‌شد. این کارت نشان می‌دهد که یک فرد بیگانه توانسته است مجوز لازم برای زندگی در یک کشور دیگر را کسب کند. البته باید توجه داشت که اگر فرد قوانین مهم کشور مقصد را رعایت نکند، کارت اقامت دائم وی باطل خواهد شد. تمام این موارد برای مهاجرت به آمریکا، تحت قوانین این کشور تعیین می‌شود!

اقامت آمریکا دائم و موقت
اقامت آمریکا دائم و موقت

اقامت موقت آمریکا:

اقامت موقت «Temporary resident» در برابر اقامت دائم قرار می‌گیرد. در واقع،‌ اقامت موقت به حق اقامت کوتاه‌مدت یک تبعه خارجی در یک کشور دیگر بر اساس یک دوره زمانی مشخص صورت می‌‌گیرد. این کار می‌تواند از طریق یک رویداد مانند برگزاری نمایشگاه، مسابقات ورزشی یا کلا با دریافت اجازه موقت همراه باشد. البته اقامت موقت، بدون حقوق شهروندی کامل است. این اجازه ممکن است برای اموری چون «تحصیل»، «تجارت» یا دلایل دیگر ارائه شود. معمولاً مدت زمان لازم در اقامت‌های موقت برابر با مدت زمانی بین 3 تا 6 ماه است. یکی از مواردی که می‌تواند منجر به دریافت اقامت موقت یک کشور خاص مانند آمریکا شود، دریافت ویزای توریستی از این کشور است. به طوری که فرد می‌تواند در یک بازه‌ی چند ماهه با کارت ویزایی که در دست دارد، از مکان‌های توریستی آمریکا دیدن نماید!

نکته:

اقامت دائمی به معنی داشتن حق سکونت شهروندان خارجی در یک کشور دیگر به‌صورت نامحدود است. اما باید توجه داشت که همه‌ی کشورها چنین اقامتی را برای اتباع خارجی صادر نمی‌کنند؛ بلکه صرفاً برخی از کشورهای خاص اجازه‌ی اقاکت دائم خارجی‌ها را می‌دهند. در مورد اقامت موقت هم هر کشور، شرایط خاص خود را برای اهدای آن داد. در ادامه به شرایط اقامت آمریکا دائم و موقت خواهیم پرداخت.

تفاوت «اقامت» و «شهروندی» چیست؟

قبل از پرداختن به شرایط اقامت آمریکا دائم و موقت، بهتر است با چند مفهوم دیگر در رابطه با امر اقامت آشنا شویم تا بهتر بتوانیم شرایط اقامت آمریکا دائم و موقت را درک کنیم. سؤالی که بسیار در مورد اقامت مطرح می‌شود این است که اقامت چه تفاوتی با شهروندی دارد. در رابطه با تفاوت این دو می‌توان گفت که شهروندان یک کشور اجازه‌ی دخالت در امور سیاسی یک کشور را دارند. اما افرادی که اقامت آن کشور را دارند، چون شهروند بومی آن کشور نیستند، معمولاً در بسیاری از شرایط نمی‌توانند در تصمیمات اساسی آن کشور دخالتی داشته باشند. مانند این که، افرادی که اقامت دائم یک کشور را دارند، می‌توانند برای همیشه در چهارچوب مرزها و قوانین آن کشور زندگی کنند؛ اما از حقوق زیر بی‌بهره خواهند بود:

  • عدم داشتن حق رأی
  • عدم امکان کاندید شدن
  • عدم امکان دریافت پاسپورت کشور مقصد

می‌بینید که صرفاً مردم بومی یک کشور که اوضاع اداره آن کشور برایشان اهمیت دارد، می‌توانند در امور اصلی آن مشارکت داشته باشند. اما افرادی که اقامت دائم آن کشور را دارند، در هر صورت بیگانه هستند و اوضاع سیاسی و اساسی آن شکور فرق چندانی به حال آن‌ها ندارد، به همین خاطر موارد فوق در مورد آن‌ها ممنوع اعلام می‌شود.

تفاوت «اقامت» و «تابعیت» چیست؟

یکی دیگر از سؤالات مهمی که در جریان اقامت آمریکا دائم و موقت مطرح می‌شود، تفاوت اقامت با تابعیت است. همان‌طور که در تفاوت اقامت با شهروندی بررسی کردیم، فردی که اقامت دائم یک کشور مانند آمریکا را دریافت می‌کند، می‌تواند در چهارچوب قوانین این کشور به کار و زندگی بپردازد. اما حق مشارکت در امور اساسی این کشور را نخواهد داشت. اما فرادی که علاوه بر اقامت دائم یک کشور، تابعیت آن کشور را نیز داشته باشد، مانند یک شهروند بومی آن کشور می‌تواند از مزایای بیشتری مانند وام‌های کم بهره بانکی، حق اشتغال به شغل‌های دولتی، دریافت پاسپورت آن کشور و …. را دریافت نمایند. ممکن است کسی اقامت دائم بدون تابعیت داشته باشد؛ اما فرد دیگر، هم اقامت دائم و هم تابعیت یک کشور را اخذ کرده باشد. مجوز مربوط به این دو با هم تفاوت دارند!

نکته:

سفر به آمریکا و دریافت اقامت آن در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ برای برخی از کشورها ممنوع شده بود مه ایران هم در بین این کشورها دیده می‌شد. اما پس از به قدرت رسیدن بایدن در آمریکا، این قانون لغو شد. بنابراین در حال حاضر، ایرانیان می‌توانند برای دریافت انواع ویزای آمریکا اقدام نماید!

چطور می‌توان برای دریافت اقامت آمریکا اقدام کرد؟

دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت از راه‌های مختلفی می‌تواند صورت بگیرد. در واقع، هرکس بسته به شرایط خود می‌تواند از روش متفاوتی برای دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت درخواست بدهد. این روش‌ها به قرار زیر هستند:

اقامت آمریکا از طریق «تحصیل»

در آمریکا بیش از 4000 کالج و دانشگاه اختصاصی وجود دارد. معمولاً دوره اجباری تحصیل در این کشور از سن 5 – 8 سالگی شروع می‌شود. سن فارغ‌التحصیلی دیپلم این کشور نیز مابین 16 تا 18 سالگی اتفاق می‌افتد. مدارس این کشور دارای دو نوع ایالتی «State School» و خصوصی «Private School» هستند. شهریه مدارس دولتی و ایالتی آمریکا از شهریه مدارس خصوصی آن کمتر است. لازم به ذکر است که محصلان این کشور پس از پایان دادندوره متوسطه و اخذ دیپلم، برای ورود به دانشگاه باید از آزمون‌های «Lsat»، «Gmat»، «GRE»، «SAT» یا «Mcat» که به نوعی شبیه به کنکور در کشورمان خودمان شبیه است. مهاجران می‌توانند برای تحصیل در شرایط عنوان شده برای دوران دانش‌آموزی یا دوران آکادمیک خود، اقامت آمریکا دائم و موقت دریافت کنند که بعداً ویزاهای مربوط به این امر را معرفی خواهیم کرد.

 

اقامت آمریکا دائم و موقت
اقامت آمریکا دائم و موقت

اقامت آمریکا از طریق «کار»

آمریکا به دلیل داشتن بازار کار گسترده و نرخ پایین بیکاری، یکی از ایده‌آل‌ترین مقاصد کاری برای مهاجرت به جساب می‌آید. اما در ساده‌ترین حالت، برای دریافت اقامت آمریکا از طریق کار، لازم است تا پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آمریکایی معتبر را دریافت کرده باشید. اگر موفق به دریافت چنین پیشنهادی شوید، می‌توانید همراه با خود، برای تمام اعضای خانواده‌تان هم در آمریکا اقامت بگیرید. همچنین نیازی به ارائه مدارک زبان و تمکن مالی (اثبات توانایی مالی) هم نیست. همچنین می‌توانید با این روش، اقامت دائم آمریکا را نیز دریافت کنید و پس از یک مدت مشخص، درخواست تابعیت آمریکایی نمایید!

اقامت آمریکا از طریق «سرمایه‌گذاری»

دیگر روش دریافت اقامت کشور آمریکا، سرمایه‌گذاری در این کشور است. به طوری که می‌توان با «خرید ملک در آمریکا»، «ثبت شعبه یک کار خاص در آمریکا» یا دیگر روش‌های سرمایه‌گذاری به دریافت اقامت در این کشور فکر کرد. این نوع اقامت، یکی از بهترین انواع اقامت در آمریکا محسوب می‌شود. چراکه نه تنها آمریکا، بلکه بیشتر دولت‌ها از سرمایه‌گذارانی که قصد دارند به بازار داخلی آن کشور پول تزریق کنند، استقبال می‌کنند. مبلغ اولیه سرمایه گذاری برای دریافت اقامت آمریکا می‌تواند مابین 5000 دلار (در مناطق با درصد بیکاری بالاتر) و 1000000 دلار (در مناطق خارج از محدوده بیکاری) باشد. این نوع اقامت معمولاً بیشتر از دو سال است. البته بعداً اقامت دائم هم به آن تعلق خواهد گرفت!

اقامت آمریکا از طریق «نامزدی قبل از ازدواج»

اگر شخصی با یک فرد آمریکایی نامزد کند، می‌تواند ویزای نامزدی بگیرد که مدت زمان لازم برای اخذ آن آن بین 3 تا 18 ماه است. این ویزا پس از 90 روز باطل شده و قابل تمدید هم نیست. این نوع اقامت موقت برای افرادی مناسب است که می‌خواهند در بازه‌ی زمانی نامبرده، شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم را انجام داده یا با روشی دیگر، تکلیف خود را مشخص کنند.

اقامت آمریکا از طریق «ازدواج رسمی»

اگر فرد مهاجرت کننده، متأهل باشد (یکی از طرفین آمریکایی یا تابعه آن‌جا باشد)، باید در هنگام درخواست ویزای آمریکا، سند اصلی ازدواج ترجمه شده‌ به همراه مبلغی بالغ بر 400 دلار ارائه شود. اگرچه پروسه‌ی دریافت ویزا با این روش ممکن است از یک یا دو سال تا نهایتاً 3 یا 4 سال هم به طول بینجامد، اما در نهایت، دریافت اقامت دائم یا گرین کارت را در بر خواهد داشت. از جمله شرایط مهاجرت ازدواج به آمریکا می‌توان «آشنایی حداقل یک ساله دو طرف»، «ملاقات حداقل یک باره دو طرف در گذشته»، «ارائه مدارک شناسایی و هویتی»، «اثبات تمکن مالی»، «داشتن محل سکونت از طرف شخص آمریکایی» و «اثبات رابطه مطلوب بین طرفین» وجود داشته باشد.

اقامت آمریکا از طریق «تولد فرزند»

وقتی یک نوزاد در خاک آمریکا متولد شود، از همان ابتدا شهروند آمریکایی محسوب شده و اقامت این کشور را خواهد داشت. اما این موضوع باعث نمی‌شود که والدین هم به راحتی بتوانند اقامت بگیرند. بلکه والدین برای دریافت اقامت باید مراحل طولانی را طی نمایند. حتی اگر نوزاد پس از چند روز که به دنیا آمد از آمریکا خارج شود، باز هم شهروند آمریکایی محسوب خواهد شد. چراکه کشورهای مهاجرپذیر چون آمریکا از قانون «اصل خاک» پیروی می‌کنند. یعنی گر کسی در خاک آمریکا متولد شده باشد، اهل آمریکا است. این در حالی است که برخی دیگر از کشورها مانند ایران خودمان از قانون «اصل خون» پیرویی می‌کنند. به این صورت که یک فرد ایرانی در هرجای دنیا که متولد شود، همچنان یک ایرانی خواهد بود. البته در امر تولد، اگر یکی از والدین (پدر یا مادر) تابعه آمریکا باشد، مسیر دریافت اقامت راحت‌تر خواهد بود!

اقامت آمریکا از طریق «پناهندگی»

اقامت از طریق پناهندگی، خطرناک‌ترین و استرس‌آفرین‌ترین نوع اقامت در هر کشوری است. شخصی می‌تواند در خواست پناهندگی آمریکا را ارائه کند به یکی از دلایل سیاسی، فرهنگی، نژادی، دینی و ….. زندگی در کشور خودش برایش خطر آفرین باشد. به طوری که اگر به کشورش بازگردد، خطر آزار، شکنجه یا حتی مرگ وی را تهدید می‌کند. بنابراین چنین شخصی برای حفظ جان خود به کشوری چون آمریکا درخواست پناهندگی می‌دهد. آن‌گاه شخص مدارک اثبات ادعای خود را به اداره مهاجرت آمریکا تحویل می‌هد. سپس یک نماینده از این سازمان با فرد مصاحبه خواهد کرد. اگر پناهندگی فرد تأیید شود، وی یک پاسپورت آبی می‌گیرد و برای مدتی در مکان‌های موسوم به کمپ به‌صورت موقت می‌ماند تا بتواند خود را با شرایط زندگی در آن کشور وفق دهد. آن‌گاه در صورت خارج شدن از کمپ می‌تواند پاسپورت سفید گرفته و آزادانه در آمریکا زندگی کند.

البته فرد پناهجو تا 3 سال حق کار نخواهد داشت و هزینه‌های ضروری آن توسط دولت تأمین خواهد شد. همچنین پس از 5 ماه، فرد می‌تواند درخواست ورود و کار همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز مطرح نماید. پناهجو تا 5 سال نمی‌تواند از حاک آمریکا خارج شود. همچنین هرگز اجازه برگشت به ایران را نیز نخواهد داشت!

اقامت آمریکا دائم و موقت
اقامت آمریکا دائم و موقت

اقامت در آمریکا از طریق «نخبگی»

هنرمندان و افراد نخبه‌ای که دارای رتبه خوبی در سطح بین‌الملل هستند و توانسته‌اند استعداد برتر خود در یک امر خاص را شکوفا کنند. این افراد می‌توانند بسیار راحت‌تر از طریق ویزای مخصوص هنرمندان، ورزشکاران و نخبگان اقامت آمریکا را دریافت کنند.

تا به اینجا با انواع اقامت آمریکا دائم و موقت آشنا شدید و می‌دانید که با چه مدارک و اهدافی می‌توان برای مهاجرت به آمریکا اقدام کرد. در ادامه می‌خواهیم به معرفی ویزای هریک از حالت‌های فوق بپردازیم. شناخت انواع ویزای آمریکا می‌تواند موضوع اقامت آمریکا دائم و موقت را بیشتر برای شما روشن کند.

انواع ویزای آمریکا برای اقامت دائم و موقت کدامند؟

طبیعتاً شما با هر هدفی که بخواهید به آمریکا بروید و در آن‌جا بمانید، باید ویزای مختص به شرایط خود را دریافت نمایید. بنابراین باید بدانید که انواع ویزاهای این کشور کدامند. به‌صورت کلی، برخی از اصلی‌ترین ویزاهای مهاجرتی و غیرمهاجرتی به آمریکا را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید:

کلاس ویزا کاربرد توضیح
ویزا «H1» کاری ویزای متخصصین و افراد دارای سابقه کاری معتبر
ویزا «H1-B» کاری همان ویزای 1H با قابلیت تبدیل به گرین‌کارت
ویزا «EB3» کاری ویزای مربوط به کارگران متخصص بدون مدرک دانشگاهی یا کارگران غیرمتخصص
ویزا « J1» کاری ویزای تحقیقاتی و آموزشی با ارسال دعوتنامه از طرف شرکت‌های علمی
ویزا «P-1 A» ورزشی ویزای مخصوص ورزشکاران رشته‌های «هاکی»، «فوتبال» و «تنیس»
ویزا «P-1 B» هنری ویزای مخصوص هنرمندان در رشته‌های «سیرک»، «راک» و «جاز»
ویزا «P-2» هنری ویزای افرادی که قصد مبادله فرهنگی را دارند
ویزا «P-3» هنری ویزای مخصوص هنرمندان موسیقی و ارائه دهنده فرهنگ ملی کشورشان
ویزا «F1» تحصیلی ویزای ورود به دانشگاه‌ها و کالج‌های آمریکا
ویزا «B1» تحصیلی ویزای دوره‌های تحصیلی کوتاه‌مدت 6 ماهه
ویزا «M1» تحصیلی ویزای رشته‌های فنی و حرفه‌ای + امکان درخواست ویزای همراه
ویزا «J1» تحصیلی ویزای فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی دانشجویان در آمریکا
ویزا «F2» همراه ویزای دانجشویان متأهل گروه F1
ویزا «EB5» سرمایه‌گذاری ویزای سرمایه‌گذاری 900 دلاری
ویزا «E2» سرمایه‌گذاری ویزای سرمایه‌گذاری با مبالغ اندک
ویزا «K1» ازدواج ویزای غیرمهاجرتی و غیرقابل تمدید نامزدی آمریکا – ویزای ازدواج آمریکا
ویزا «C5» کارآفرینی ویزای کارآفرینی خارج از محدوده‌های هدف
ویزا «T5» کارآفرینی ویزای کارآفرینی در مناطق روستایی با نرخ بیکاری بالا (محدوده هدف)
ویزا «R5» سرمایه‌گذاری ویزای سرمایه گذاری آزمایشی خارج از محدوده هدف
ویزا «I5» سرمایه‌گذاری ویزای سرمایه گذاری آزمایشی در محدود هدف
ویزا «Q» فرهنگی ویزای تبادل فرهنگی آمریکا

موارد فوق، برخی از ویزاهایی هستند که معمولاً در جریان مهاجرت به آمریکا به افراد داده می‌شود. این در حالی است که کلاس‌های دیگری از انواع ویزاها وجود دارد که هریک برای امر خاص و برای افراد خاصی صادر می‌شوند. اما چون معمولاً بیشتر اهداف مهاجرتی به آمریکا، با هدف تحصیل، سرمایه‌گذاری، کار یا ازدواج صورت می‌گیرد، موارد بیان شده در جدول نیز به همین امور اختصاص دارند. در ادامه به مطالب بیشتری در رابطه به ویزاها در کنار دیگر نکات مربوط به امر اقامت آمریکا دائم و موقت اشاره خواهد شد.

مزایای اقامت دائم ایرانیان در آمریکا در سال 2022

اقامت آمریکا دائم و موقت با مزایای بسیاری برای مهاجران همراه است. طبیعتاً زندگی در کشوری چون آمریکا، یک زندگی سطح بالا با امکانات متنوع خواهد بود. زندگی در آمریکا سبب می‌شود که افراد بتوانند در میان یک جامعه پیشرفته و متمدن زندگی کنند. اقامت آمریکا به صورت موقت دارای مزایای مختص به نوع فعالیت موقت افراد است. اما از جمله مزایای اقامت دائم یا دارای گرین کارت در آمریکا می‌توان چنین مواردی را بررسی کرد:

  • افراد دارای اقامت دائم آمریکا می‌توانند حمایت‌های مالی خود را می‌توانند برای ورود اعضای خانواده خود مورد استفاده قرار دهند.
  • افراد دارای گرین کارت آمریکا، هزینه‌های کمتری را بابت مدارس و دانشگاه‌ها پرداخت خواهند کرد.
  • افراد دارای گرین کارت می‌توانند از کمک هزینه‌های مالی مدارس و دانشگاه‌های آمریکا نیز بهره‌مند شوند.
  • دارندگان گرین کارت آمریکا، می‌توانند هر 10 سال یکبار، کارت خود را تمدید کنند و نیازی به تمدید هرساله آن نخواهند داشت.
  • دارندگان گرین کارت می‌توانند به به‌صورت طولانی به کشورهای دیگر سفر کنند. (بهتر است این مسافرت‌ها کمتر از 6 ماه باشند تا مشکلات شهروندی برای مهاجرین ایجاد نشود!)
  • افرادی که قبل از دوران بازنشستگی خود به مدت 10 سال در آمریکا بوده باشند، پس از بازنشستگی می‌توانند از خدمات اجتماعی این کشور بهره‌مند شوند.
  • افراد دارای اقامت دائم آمریکا می‌توانند از استاندارد بالای زندگی و تنوع اقلیم و طبیعت بخش‌های مهم این کشور بهره‌مند شوند.
  • افراد دارای اقامت دائم آمریکا که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار خود را داشته باشند، به راحتی می‌توانند برای این امر اقدام کنند.

موارد فوق جزو گزینه‌هایی هستند که افراد با داشتن اقامت دائم یا گرین کارت می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند. در ادامه به بررسی مزایای کلی‌تر زندگی در آمریکا خواهیم پرداخت.

سایر مزایای زندگی در کشور آمریکا برای شهروندان ایرانی

طبیعتاً بدست آوردن فرصت و امکان زندگی در آمریکا می‌تواند مزایای بیشتری برای افراد داشته باشد. مزایای زندگی در آمریکا را به‌صورت کلی می‌توان به این صورت بیان کرد:

  • تنوع فرهنگی و ملیتی بالا
  • باور عمومی به موفقیت‌های شخصی
  • اقتصادی شکوفا
  • حداقل سانسور
  • فرصت‌های کسب‌وکار فراوان
  • تحصیل در سطوح بالا
  • آب‌ و هوای معتدل
  • امکانات عمومی زیاد
  • و …..

می‌بینید که شرایط کلی زندگی در کشوری چون آمریکا بسیار مطلوب است. به همین خاطر بیشتر افراد ترجیح می‌دهند ادامه‌ی زندگی خود را در آمریکا سفر کنند. در این بین، افرادی هم که علاقه‌ای به زندگی دائمی در آمریکا ندارند، مسافرت‌های پی‌در‌پی به این کشور را در برنامه‌ي خود قرار می‌دهند.

اقامت آمریکا دائم و موقت
اقامت آمریکا دائم و موقت

معایب اقامت دائم آمریکا برای ایرانیان در سال 2022

طبیعتاً در کنار مزایایی که مهاجرین در آمریکا از آن‌ها بهره می‌گیرند، معایبی هم برای زندگی در این کشور وجود دارد که این معایب را برای مهاجرین می‌توان به‌صورت زیر بررسی کرد:

  • هزینه‌های بالای زندگی و تحصیل در آمریکا
  • رقابت شدید در کار و تحصیل
  • هزینه بالای مهاجرت به آمریکا
  • استرس حاکم بر جو آمریکا
  • سبک ناسالم تغذیه (وفور فست‌فودها)
  • عدم امنیت شغلی و امکان اخراج از کار (حتی در صورت داشتن سابقه کاری بالا)
  • و ….

موارد فوق جزو معایب و محدودیت‌های زندگی و مهاجرت به کشور آمریکا هستند. به همین خاطر اگر شما قصد اخذ اقامت آمریکا دائم و موقت را داشته باشید، باید حتماً به این موارد توجه داشته باشید. از بین تمام معایب نامبرده، هزینه بالای مهاجرت و زندگی در آمریکا جز اولین محدودیت‌های آن است. در واقع، برای زندگی و تحصیل در آمریکا، حتماً باید پول زیادی داشته باشید!

مقدار هزینه‌ دریافت ویزای آمریکا در سال 2022

خود اقدام برای دریافت ویزا اقامت آمریکا دائم و موقت با پرداخت هزینه مشخصی همراه است. این هزینه در سال‌های مختلف می‌تواند متفاوت باشد. همچنین برای هر نوع از ویزا نیز هزینه متفاوت لازم است. به‌صورت کلی می‌توان هزینه اولیه درخواست ویز را به‌صورت زیر می‌توان بررسی کرد:

  • هزینه درخواست ویزا تبادل دانشجو: 160 دلار
  • هزینه درخواست ویزای ورزشکاران، هنرمندان و بازیگران: 190 دلار
  • هزینه درخواست ویزای سرمایه‌گذاری: 500 دلار
  • هزینه درخواست ویزای همسر شهروند آمریکا: 265 دلار

موارد فوق جزو هزینه‌های رایج درخواست ویزای آمریکا هستند. طبیعتاً هزینه‌های دیگر ویزاها را نیز می‌توان با توجه به گروه‌بندی فوق تخمین زد. البته چون امکان تغییر این هزینه‌ها وجود دارد، ممکن است شما در زمان درخواست ویزا با هزینه‌های متفاوتی روبه‌رو شوید. بنابراین بهتر است هزینه‌های عنوان شده را به‌صورت حداقلی در نظر بگیرید.

نکات مورد توجه در هزینه درخواست ویزا آمریکا

در جریان درخواست ویزا اقامت آمریکا دائم و موقت، باید به نکاتی توجه داشته باشید که می‌توانند دید واضح‌تری نسبت به مسیر دریافت ویزا آمریکا به شما ببخشند. این نکات به قرار زیر هستند:

  • وزارت امور خارجه کشور ایالات متحده آمریکا، برنامه‌ای برای استرداد هزینه ویزاها ندارد. بنابراین هزینه ویزا آمریکا پس داده نمی‌شود.
  • هزینه‌هایی که صرف درخواست و دریافت ویزا آمریکا شده، نمی‌تواند به یک داوطلب دیگر فروخته شده یا انتقال پیدا کند.
  • هر هزینه ویزا، برای یک درخواست داده می‌شود. اگر درخواست شما رد شود، باید برای درخواست ویزای بعدی، دوباره هزینه موردنظر را پرداخت نمایید.
  • هزینه ویزا برای یک سال اعتبار دارد. اگر در طول این یک سال از ویزای خود استفاده نکنید، باطل می‌شود. باید دوباره برای دریافت ویزا هزینه کنید.

با توجه به عدم استرداد هزینه‌های ویزا و دیگر گزینه‌های نامبرده، بهتر است قبل از درخواست ویزا برای اقامت آمریکا دائم و موقت، حتماً تمام موارد را در نظر بگیرید و با احتیاط به پیش بروید.

مقدار هزینه زندگی در کشور آمریکا در سال 2022

طبیعتاً مقدار هزینه زندگی در هر کشور به سبک زندگی فرد بستگی خواهد داشت. بنابراین نمی‌توان یک هزینه کلی برای زندگی و اقامت آمریکا دائم و موقت در نظر گرفت. با توجه به اینکه آمریکا یک کشور صنعتی پیشرفته است، طبیعتاً هزینه‌های زندگی در ان نیز بسیار بالا خواهد بود. اما برای اینکه بیشتر بدانیم در صورت مهاجرت . دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت، چطور باید شرایط اقتصادی خود را بسنجیم، باید به موارد زیر دقت داشته باشیم:

گران‌ترین و ارزان‌ترین شهرهای آمریکا از نظر شاخص هزینه زندگی:

با بررسی شاخص هزینه زندگی «Cost of Living Index» در مورد برخی از مطرح‌ترین شهرهای آمریکا می‌توان این نتیجه رسید که شهرهای لکسینگتون «Lexington»، ویچیتا «Wichita» و ال‌پاسو «El Paso» به ترتیب داشتن شاخص هزینه زندگی «05/61»،‌ «89/60» و «19/58» ارزان‌ترین شهرهای آمریکا برای زندگی هستند. این در حالی است که شهرهایی چون نیویورک «New York»، سان‌فرانسیسکو «San Francisco» و آنکوریج «Anchorage» به ترتیب با داشتن درصد شاخص هزینه زندگی «100»، «69/92» و «21/91» گران‌ترین شهرهای آمریکا برای زندگی به حساب می‌آیند!

شرایط اجاره و خرید مسکن در آمریکا:

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در زمان مهاجرت به آمریکا باید در نظر داشته باشید، هزینه اقامتگاه شما در این کشور است. طبیعتاً خانه یا آپارتمانی که شما در آمریکا برای زندگی انتخاب می‌کنید، بسته به متراژ، موقعیت جغرافیایی، امکانات و مبله بودن، هزینه‌های اجاره و خرید متفاوتی خواهد داشت. به‌صورت کلی با یک برآورد میانگین، می‌توان گفت که هزینه اجاره مسکن در شهرهای بزرگ آمریکا حدود 1800 تا 5000 دلار است. این مبلغ در شهرهای دیگر آمریکا می‌تواند بین 600 تا 3500 دلار در ماه باشد. همچنین خرید هر متر مربع آپارتمان در مرکز شهرهای آمریکا می‌تواند مبلیغی در حدود 3600 دلار را بطلبد. این مبلغ در شهرهای دیگر آمریکا برای خرید هر مترمربع آپارتمان می‌تواند حدود 2200 دلار باشد!

اقامت آمریکا دائم و موقت
اقامت آمریکا دائم و موقت

مقدار مالیات بر درآمد در آمریکا:

موضوع مالیات بر درآمد در کشور آمریکا، یک موضوع بسیار مهم و اساسی است و که باید قبل از مهاجرت به آن توجه شود. در واقع، شما هر شغلی که در آمریکا داشته باشید، باید متناسب با مقدار درآمدی که از آن شغل دارید، به دولت آمریکا مالیات بدهید. اگرچه این مقدار براساس قوانین فدرال و ایالتی می‌تواند متفاوت باشد. اما به‌صورت کلی، جدول زیر می‌تواند نمایی از مالیت بر درآمد را برای شما روشن سازد:

نرخ مالیات بر درآمد مشمولیت مالیاتی (برحسب دلار آمریکا)
0 تا 10 ٪ 19400 دلار
12 ٪ 19401 – 78950 دلار
22 ٪ 78951 – 168400 دلار
24 ٪ 168401 – 321450 دلار
32 ٪ 321451 – 408200 دلار
35 ٪ 408201 – 612350 دلار
37 ٪ 613250 دلار

نرخ‌های فوق را می‌توان برای درآمدهای بالاتر نیز تخمین زد. بنابراین اگر بازه‌ی درآمدی شما در جدول فوق وجود داشته باشد، باید درصد مالیات آن را به دولت پرداخت نمایید.

هزینه خورد و خوراک در آمریکا:

دیگر هزینه‌ای که باید در مورد اقامت آمریکا دائم و موقت مورد توجه قرار بگیرد، هزینه تغذیه در این کشور است. اگر شما کسی هستید که به غذاهای خانگی علاقه دارید و بیشتر دوست دارید تا غذاهای خانگی مصرف کنید،‌ هزینه خرید برخی از مواد اولیه برای درست کردن غذا در جدول زیر قابل بررسی است:

خوراک مصرفی هزینه (دلار آمریکا)
12 عدد تخم مرغ حدود 5/2 دلار
یک کیلو پنیر حدود 12 دلار
یک کیلو گوشت مرغ حدود 10 دلار
یک کیلو سیب زمینی حدود 3 دلار
یک کیلو سیب حدود 5 دلار
یک کیلو پرتقال حدود 4 دلار

با توجه به موارد فوق می‌توان قیمت دیگر مواد خوراکی برای تهیه غذاها را حدس زد. طبیعتاً غذای خانگی ارزان‌تر از غذاهای غیرخانگی است. اما اگر شما پس از مهاجرت به آمریکا به کار مشغول باشید، احتمالاً شرایط کاری شما ایجاب کند که برخی از وعده‌های غذایی‌تان را در بیرون از منزل میل کنید. با این حساب، هزینه این نوع تغذیه نیز می‌تواند در جدول زیر بررسی شود:

نوع ماده غذایی هزینه (دلار آمریکا)
یک وعده غذا در رستوران‌ «مک‌دونالد» حدود 10 دلار
یک وعده غذا در رستوران‌های متوسط حدود 15 دلار
1 قرص نان 500 گرمی حدود 3 دلار
آب معدنی کوچک حدود 2 دلار
شیر 1 لیتری حدود 1 دلار

با توجه به قیمت‌های فوق می‌توان هزینه هر وعده غذا فست‌فود یا رستوران برای کل خانواده را ارزیابی کرد. البته ممکن است در برخی از مکان‌ها، قیمت‌های فوق بیشتر هم باشند. اما به صورت کلی، هزینه‌های تغذیه در آمریکا جزو هزینه‌های ضروری و بالا در نظر گرفته می‌شود که باید حتماً به آن توجه داشته باشید.

هزینه اینترنت در آمریکا:

«اینترنت» مانند خوراک و پوشاک، یکی از نیازهای اصلی زندگی در دنیای امروز به حساب می‌آید. بنابراین برآورد هزینه اینترنت در اقامت آمریکا دائم و موقت نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. در بیشتر منابع، اینترنت کشور آمریکا را رایگان ارزیابی می‌کنند؛ اما در همه‌ی شرایط به این صورت نیست. در واقع در بیشتر مکان‌های عمومی آمریکا مانند کتابخانه‌ها، رستوران‌ها، کافه‌ها، باشگاه‌های ورزشی و ….، اینترنت پرسرعت (3 الی 45 مگابیت بر ثانیه) به‌صورت رایگان در اختصار شهروندان این کشور قرار می‌گیرد. اما اگر شما در منزل خصوصی خود بخواهید از اینترنت استفاده کنید، باید از اینترنت ثابت یا همراه تلفن همراهتان استفاده کرده و آن را فعال نمایید. هزینه اینترنت در آمریکا نیز بسته به نوع اپراتور و شرکت آی‌اس‌پی اینترنت، نرخ متفاوتی خواهد داشت. به صورت میانگین، یک بسته یک ماهه اینترنت می‌تواند حدود 60 دلار هزینه داشته باشد. اما اگر اجاره منزل شما به‌صورت طولانی‌مدت باشد، می‌توانید از اینترنت رایگان منزل‌تان هم بهره بگیرید!

هزینه زندگی دانشجویی در آمریکا:

دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی اقامت آمریکا دائم و موقت می‌گیرند، باید برای پوشش دادن هزینه‌های خود برنامه مشخصی داشته باشند. این موضوع شامل دانشجویان بورسیه هم می‌شود. چراکه گاهاً برنامه‌های بورسیه، صرفاً شامل پوشش دادن هزینه‌های تحصیل و برخی دیگر از هزینه‌های جاری است و هزینه‌های جزئي زندگی دانشجویان را شامل نمی‌شود. بنابراین دانشجویان می‌توانند روی کار دانشجویی در آمریکا حساب کنند. دستمزد فعالیت‌های دانشجویی در این کشور در شهرهای بزرگ می‌تواند حدود 2500 دلار و در شهرهای کوچک هم حدود 1500 دلار در ماه باشد. حال می‌توان این دستمزد را با هزینه کلی زندگی در آمریکا مقایسه کرد. دانشجویانی که کمک هزینه تحصیلی دارند، راحت‌تر می‌توانند هزینه‌های دانشجویی و زندگی در آمریکا را مهیا کنند!

موارد فوق جزو اصلی‌ترین موارد هزینه‌ای برای زندگی در آمریکا هستند. با یک نگاه کلی می‌توان متوجه شد که دریافت ویزا برای اقامت آمریکا دائم و موقت یا زندگی در این کشور به سرمایه نسبتاً بالایی نیاز دارد. اگر تأمین این هزینه برای شما امکان‌پذیر است، پس می‌توانید به مهاجرت به این کشور بینیدشید. در غیر این‌صورت، باید برای پوشش دادن هزینه‌های اصلی خود در این کشور، به‌خصوص در مهاجرت‌های تحصیلی، به دنبال اسپانسر باشید!

اقامت آمریکا دائم و موقت
اقامت آمریکا دائم و موقت

شرایط زندگی در کشور آمریکا با «لاتاری»

طبیعتاً مهاجرت از طریق لاتاری به آمریکا، یکی از بهترین و آسان‌ترین راه‌ها برای ورود به این کشور و زندگی در آن است. طبیعتاً افرادی که از طریق لاتاری به کشور آمریکا راه پیدا می‌کنند، اجازه دارند تا آزادانه در این کشور زندگی کنند و مشکلی از نظر پوشش دادن هزینه‌ها نخواهند داشت. این افراد به دلیل اینکه می‌توانند در آمریکا کار کنند، نگرانی از بابت هزینه‌ها ندارند. دولت آمریکا هرساله جمعیت قابل توجهی از اتباع خارجی را به عنوان مهاجر در کشور خود از طریق لاتاری می‌پذیرد. در این بین، با بررسی ملیت مهاجران، کشورهایی که بهترین تعداد مهاجرت به آمریکا را داشته باشند، از فهرست خارج شده و از بین داوطلبان در دیگر کشورهای باقی‌مانده، اقدام به پذیرش مهاجر می‌کند. افراد زیادی از داخل کشورمان از طریق لاتاری به آمریکا راه پیدا کرده‌اند؛ اما چون این قضیه تضمینی نیست و به قرعه‌کشی وابسته است، نمی‌توان به‌صورت 100 درصد روی آن حساب کرد!

شرایط تمدید اقامت آمریکا دائم و موقت

اگر کسی اقامت موقت کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری و …. آمریکا را داشته باشد، به راحتی امکان‌پذیر است. اما اگر شکا گرین کارت آمریکا را داشته باشید، شرایط تمدید اقامت متفاوت خواهد بود. این شرایط را می‌توان به این صورت بررسی کرد:

  • اگر گرین کارت با اعتبار اقامت ۱۰ ساله باشد که اعتبار آن تمام شده یا طی ۶ ماه آینده تمام می‌شود، باید فرمی تحت عنوان فرم «I-90» پر شود. سپس می‌توان از طریق پست یا پر کردن آنلاین، درخواست تمدید گرین کارت به دولت آمریکا را ارائه داد.
  • اگر شخصی در خارج از آمریکا باشد و گرین کارت وی ظرف مدت ۶ ماه آتی به پایان برسد، باید قبل از انقضای گرین کار خود به آمریکا برگردد. در واقع بهتر است یک سال قبل از اتمام اعتبار گرین کارت، درخواست تمدید آن به دولت آمریکا ارائه شود تا مشکلی در جریان تمدید آن بوجود نیاید!
  • اگر اعتبار گزین کارت یک شخص در زمان عدم حضور وی در آمریکا تمام شود، این شخص باید به اولین کنسولگری ایالات متحده مراجعه کرده و فرم موردنظر برای تمدید گرین کارت خود را تکمیل نماید!

به‌صورت کلی، تمدید اقامت آمریکا دائم و موقت کار سختی نیست، مگر اینکه شما دلیلی برای ماندن در این کشور نداشته باشید و نتوانید اطلاعات درستی را در فرم‌های مربوطه وارد کنید!

شرایط دریافت پاسپورت آمریکا برای مهاجران

طبیعتاً افرادی که برای اقامت آمریکا دائم و موقت اقدام می‌کنند، پاسپورت کشور خود را دارند. مهاجران ایرانی، پاسپورت ایران را دارند. پاسپورت کشور آمریکا یک پاسپورت معتبرتر به نسبت دیگر کشورها است که با داشتن آن می‌توان به بیش از 100 کشور دنیا بدون داشتن ویزا سفر کرد. بنابراین طبیعی است که مهاجران این کشور پس از دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت، به فکر دریافت پاسپورت آن باشد. اما برای گرفتن پاسپورت این کشور، باید شرایط زیر برقرار باشد:

  • مدت زمان ۴ سال و ۹ ماه از تاریخ صدور کارت سبز یا گرین کارت شخص گذشته باشد.
  • حداقل شخص برای مدت‌ زمان ۲ سال و نیم در کشور آمریکا اقامت کرده باشد.

اگر دو شرط فوق برای یک مهاجر برقرار باشد، می‌تواند برای دریافت پاسپورت آمریکا درخواست داده و پس از طی کردن مراحل لازم، آن را دریافت نماید. اما شخصی که برای دریافت پاسپورت آمریکا درخواست می‌دهد نیز باید شرایط از نظر شخصی دارای شرایط زیر باشد:

  • شخص متقاضی باید حداقل 18 سال سن داشته باشد.
  • در طول ۶۰ ماه به‌صورت مداوم ۶ ماه آمریکا را ترک نکرده باشد.
  • توانایی صحبت به زبان انگلیسی را داشته و آزمونی در رابطه با تاریخ و دولت ایالات متحده را گذرانده باشد.

علاوه بر موارد فوق، افرادی که با ویزای ازدواج وارد ایالات متحده می‌شوند، در صورتی می‌توانند درخواست پاسپورت آمریکا را داشته باشند که ۳ سال با فرد سیتیزن (شهروند) در آمریکا زندگی کرده باشند. همچنین همسر سیتیزن نیز حداقل ۳ سال از زمان شهروندی‌اش در آمریکا گذشته باشد.

نکات تکمیلی اقامت آمریکا دائم و موقت

طبیعتاً شرایط و قواعد زندگی در آمریکا، صرفاً به موارد عنوان شده تا به اینجا خلاصه نمی‌شود. در واقع، تعریف و توصیف زندگی در یک کشور دیگر که فاصله زیادی با کشور، فرهنگ و تمام قواعد زندگی ما دارد، کار دشواری است. تا به اینجا فقط به موارد اساسی و مهم زندگی و دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت پرداختم. اما یک سری نکات جزئی هم وجود دارد که می‌تواند مطالب بیان شده را تکمیل کند تا بتوانیم دید واضح‌تری نسبت به قضیه اقامت آمریکا دائم و موقت و داشته باشیم. این نکات به قرار زیر هستند:

  • اگرچه هزینه‌های کلی زندگی در کشور آمریکا به نسبت دیگر کشورهای مهاجرپذیر بسیار بالا است، اما استاندارد زندگی در این کشور هم بسیار بالا است. همچنین قدرت خرید اکثر اقشار جامعه آمریکا نیز از هزینه‌های آنان بیشتر است. بنابراین اگر کسی مهارت خاصی داشته باشد، طبیعتاً با کار در آمریکا می‌تواند پول خوبی بدست آورده و زندگی مرفهی داشته باشد‍!
  • اشخاصی از طریق پناهندگی اقدام به دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت می‌کنند، باید از نظر روحی، آمادگی مواجه به هر رفتاری را داشته باشند. در برخی از کمپ‌های اولیه اقامت پناهنده‌ها، مانند انسان‌هایی غیرمتمدن با آن‌ها رفتار می‌شود؛ به طوری که حتی برای مسواک زدن آن‌ها هم کلاس برگزار می‌شود!
  • زمانی که یک شخص متقاضی برای دریافت ویزای اقامت آمریکا دائم و موقت اقدام کند، باید مدارکی همچون «گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماهه»، «فرم تکمیل شده درخواست ویزا»،‌ «مدارک هویتی همراه با مدرک ازدواج ترجمه شده در صورت متأهل بودن»، «دو قطعه عکس»، «مدارک و نامه پذیرش تحصیلی برای ویزاخای تحصیلی»، «گواهی پذیرش کار در ویزاهای کاری»، «نامه تمکن مالی (اثبات توانایی مالی)»، و «گواهی وابستگی مادی و معنوی به کشور خود» را به همراه داشته باشد.

در بررسی شرایط اقامت آمریکا دائم و موقت به موارد فوق هم توجه داشته باشید.

سؤالات متداول

چرا اخذ اقامت آمریکا دائم و موقت اهمیت دارد؟

آمریکا یکی از پیشرفته‌ترین و مهاجر پذیرترین کشورهای جهان است که استاندارد زندگی در آن بسیار بالاست. به همین خاطر برای مهاجرت و دریافت اقامت در اولویت قرار دارد.

چه راه‌هایی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد؟

از جمله راه‌های متنوع موجود برای مهاجرت به آمریکا می‌توان مهاجرت «کاری»، «تحصیلی»، «سرمایه‌گذاری»، «ازدواج»، «پناهندگی»، «هنر و ورزشی» و «لاتاری» را نام برد.

بهترین راه برای مهاجرت به آمریکا کدام است؟

از بین روش‌های موجود برای مهاجرت و اخذ اقامت آمریکا دائم و موقت، روش لاتاری از همگی بهتر است. پس از ان نیز مهاجرت کاری با دعوتنامه و سرمایه‌گذاری از بهترین نوع مهاجرت به آمریکا هستند که با استقبال دولت این کشور روبه‌رو است.

برای دریافت اقامت آمریکا دائم و موقت از کجا شروع کنیم؟

اولین قدم برای دریافت ویزا و اقدام برای اقامت آمریکا دائم و موقت، بدست آوردن اطلاعات کافی در این زمینه است.

آیا برای گرفتن ویزا و اقامت آمریکا دائم و موقت به مشاوره نیاز داریم؟

اطلاعات مربوط به مهاجرت آمریکا در سطح وب، بسیار فرار هستند. بنابراین این اطلاعات صرفاً می‌توانند آگاهی دهنده باشند. اگر می‌خواهید اقدامات عملی برای دریافت ویزا و اقامت آمریکا را در پیش بگیرید، حتماً به مشاوره تخصصی در این زمینه نیاز خواهید داشت؟

هزینه زندگی در آمریکا چند است؟

هزینه کلی زندگی در آمریکا به سبک زندگی و اوضاع کاری و مالی مهاجر بستگی دارد. اما به‌صورت کلی هزینه زندگی در این کشور از دیگر کشورهای مهاجرپذیر بالاتر است.

هزینه مسکن در آمریکا چقدر است؟

مسکن یکی از اصلی‌ترین هزینه‌های زندگی در آمریکا است. هزینه اجاره آپارتمان متوسط یک خوابه در آمریکا مبلغی حدود 700 تا 5000 دلار در شهرهای کوچک و بزرگ این کشور است.

ارزان‌ترین شهرهای آمریکا برای اقامت و زندگی کدامند؟

شهرهای بزرگ آمریکا مثل نیویورک و سان‌فرانسیکو از شاخص هزینه زندگی بالایی برخوردارند. اما دیگر ایالات و شهرهای آمریکا مانند می‌سی‌سی‌پی «Mississippi»، اوکلاهاما «Oklahoma»، میشیگان «Michigan»، آیداهو «Idaho» و ایندیانا «Indiana» از شاخص هزینه زندگی پایین‌تری برخوردارند.

هزینه اخذ ویزا آمریکا چقدر است؟

اگرچه هزینه اخد انواع ویزا آمریکابا هم تفاوت دارد. اما معمولاً هزینه آن‌ها بین 100 تا 500 دلار است.