ایرانیان در انگلستان

ایرانیان در انگلستان

بین سال‌های 1979 تا 1984، نزدیک به 8000 ایرانی وارد بریتانیا شدند که بیشترین درصد پناهجویان را در این کشور تشکیل می‌دهند. سرشماری سال 1370 نشان داد که 32262 ایرانی متولد فارس در انگلیس و 16856 نفر از آنها ساکن لندن هستند. سرشماری سال 1991 که برای اولین بار شامل گروه های قومی می شود، ایرانیان مقیم بریتانیا را به عنوان یک گروه قومی متفاوت فهرست می کند.ایرانی‌ها را نمی‌توان به تنهایی در طبقه‌بندی سرشماری مشخص کرد، آنها همراه با شمال آفریقا و عرب‌ها 22.5 درصد از سایر اقوام را تشکیل می‌دهند. طبق آمار کنسولگری ایران در لندن، حدود 75 هزار ایرانی در انگلیس زندگی می کنند که نیمی از آنها در منطقه لندن زندگی می کنند.

فهرست مطالب

اسکان ایرانیان در انگلستان

ایرانیان در انگلیس افرادی هستند که تابعیت ایرانی داشته و به طرق مختلف موفق به اخذ اقامت انگلستان شده اند و یا افرادی که پدر یا مادرشان ایرانی بوده است. بر اساس آماری که در سال 2011 به دست آمده است، تعداد فرزندان متولد شده از والدین ایرانی در انگلیس به نزدیک به 42500 نفر رسیده است.اکثر ایرانیان مقیم انگلستان پس از انقلاب 1957 به انگلستان مهاجرت کردند. در میان ایرانیان مقیم انگلستان که در سرشماری سال 2011 به 80000 نفر می رسید، حدود 37000 نفر در لندن زندگی می کنند.بسیاری از ایرانیان مهاجر به انگلستان ویزای Tier 2 دارند این ویزا برای افرادی است که برای کار به انگلستان مهاجرت می کنند. برای دریافت این ویزا ابتدا باید از یک کارفرمای موجود در انگلستان یک پیشنهاد شغلی دریافت کنید.به طور کلی اخذ این ویزا برای ایرانیان آسان نیست و لازم است متقاضی در انگلستان دارای مهارت و تجربه کاری خاصی باشد. با وجود پیچیدگی این روش، با مهاجرت کاری به انگلستان می توانید از مزایای بسیاری از جمله اخذ اقامت دائم انگلستان برای خود و خانواده برخوردار شوید.معمولا اجازه اقامت کاری در انگلستان به مدت 1 سال صادر می شود که می توانید پس از 1 سال آن را تمدید کنید.یکی از مسائل مهم ایرانیان در انگلیس، دستمزد و درآمد مردم در انگلیس است. اگر می خواهید به طور دائم در کشور زندگی کنید، باید بتوانید هزینه های خود را با درآمد خود مطابقت دهید.

از جمله مشاغل خالی با درآمد و پتانسیل اشتغال خوب در انگلستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دکتر
  • معلم
  • سرآشپز
  • نوازنده
  • محقق
  • مهندس
  • طراح و برنامه نویس

اثرات مثبت مهاجرت به انگلستان

  • مهاجرت باعث افزایش خلاقیت و نوآوری در جامعه خواهد شد.
  • مهاجرت به رشد اقتصادی جامعه کمک می کند.
  • مهاجرت از همه فرصت های شغلی بهره برده است و در این صورت حتی یک استعداد در جامعه بلااستفاده نمی ماند.
  • مهاجرت باعث افزایش و رشد جمعیت جوان جامعه می شود و خدمات به سالمندان بهتر انجام می شود.

مزایای زندگی برای ایرانیان بریتانیایی

  • کیفیت زندگی بالا:این کشور از نظر اقتصادی در بین 5 کشور اول قرار دارد که به لطف آن ساکنان آن از ثبات مالی خوب و شرایط مطلوب برای کار و درآمد برخوردار هستند.نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین است و مردم نگران کار نیستند.
  • سیستم آموزشی با کیفیت:وجود دانشگاه های با کیفیت و استاندارد در این کشور بسیاری از نخبگان را از سراسر جهان به زندگی و تحصیل در این کشور ترغیب کرده است.
  • شرایط خوب برای کسب و کار:این کشور در بین ده کشور برتر تجاری قرار دارد که باعث می شود قدرت اقتصادی این کشور روز به روز بیشتر شود.
  • زیرساخت های توسعه یافته
  • فرهنگ غنی و اصیل
  • حمایت اجتماعی دولت

ایرانیان در انگلستان

اثرات منفی مهاجرت به انگلستان

  • افزایش جرم و جنایت به دلیل افزایش جمعیت مهاجر
  • شناسایی مشکلات جمعیت و اقلیت ساکنان بومی انگلستان در برخی مناطق.
  • ایجاد مشکلات در زمینه اشتغال و کارآفرینی

معایب زندگی برای ایرانیان بریتانیایی

  • هزینه بالای زندگی
  • هوای بارانی و برفی
  • وضعیت متشنج در جاده
  • رقابت بالا در بازار کار
  • مقررات سختگیرانه ویزا

آغاز مهاجرت ایرانیان به انگلستان

انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 موجی از مهاجرت به انگلستان را به همراه داشت. ایرانیان مقیم انگلیس به گروه های مختلف سیاسی، اجتماعی-اقتصادی، مذهبی و قومیتی تعلق دارند. برای روشن شدن این گروه ناهمگون، لازم است به طور اجمالی به ارتباط بین جنگ قدرت که منجر به ایجاد جمهوری اسلامی شد و تعداد زیاد ایرانیانی که به انگلستان آمدند اشاره کرد.

اولین کوچ ایرانیان در زمان سرنگونی محمدرضا شاه در بهمن 1357 صورت گرفت و عمدتاً متشکل از خانواده هایی بود که از پیشرفت اقتصادی و اجتماعی دوران پهلوی و موقعیت سیاسی خود در آن زمان بهره بردند. بسیاری از آنها قبلا به زبان انگلیسی تسلط دارند و با شیوه زندگی در لندن آشنا هستند و در مناطق ثروتمند لندن مانند کنزینگتون و چلسی، نایتس بریج، ریچموند، همپستد، سوئیس و وست مینستر زندگی می کنند.

وضعیت اقتصادی ایرانیان در انگلستان

انتقال اقتصادی و اجتماعی ایرانیان به جامعه بریتانیا به عوامل بسیاری از جمله سن، جنسیت، تسلط بر زبان انگلیسی، مذهب، قومیت، زمینه های حرفه ای و تحصیلی بستگی دارد.تحقیقات بیشتری برای ارزیابی ادغام اقتصادی ایرانیان مقیم بریتانیا با توجه به جنسیت و ناهمگونی گروه مورد نیاز است.بسیاری از ایرانیان کارآفرین یا خوداشتغال شده اند و در شرکت هایی مانند رستوران ها، خواربار فروشی ها، خشکشویی ها و شرکت های تاکسیرانی کار می کنند. برخی دیگر دارای مشاغل حرفه ای و ماهر در زمینه های مختلف از جمله مهندسی، پزشکی، حسابداری و محاسبات و زمینه های فنی هستند.با این حال، بسیاری از ایرانیان گزارش دادند که یافتن شغلی که با تجربه و حرفه آنها مطابقت داشته باشد دشوار است. برخی از ایرانیان مقیم انگلیس، به ویژه افراد غیرحرفه ای می گویند که در انگلیس با تبعیض مواجه شده اند و برای یافتن شغل مجبور شده اند نام خود را به نام غربی تغییر دهند. برخی از اعضای زیرگروه‌های مذهبی و قومی، از جمله بهائیان، زرتشتیان، یهودیان، ارمنی‌ها و آشوری‌ها گفتند که از طریق تماس با سازمان‌های مذهبی و قومی به دنبال کار هستند.

فرهنگ و هنر غنی ایرانی

با بیش از 40000 ایرانی ساکن لندن، جای تعجب نیست که فرهنگ ایرانی در پایتخت زنده است. اگرچه در مغازه‌های خیابان کنزینگتون کمتر رایج است، اما صحنه‌ای پر رونق است که شامل همه چیز از کنسرت‌های پاپ استادیوم گرفته تا شعرخوانی در بارها و میخانه‌ها می‌شود.جشنواره های برجسته ای مانند جشنواره فیلم ایرانی و جشنواره تئاتر ایرانی اکنون بخشی جدایی ناپذیر از تقویم فرهنگی لندن هستند و بسیاری از ستاره های کمدی و موسیقی ایرانی تورهای بین المللی خود را در لندن برگزار می کنند. در نزدیکی نوروز، سال نو ایرانی، تعدادی رویداد منحصر به فرد به عنوان بخشی از جشن سال نو برگزار می شود.

ایرانیان در انگلستان

حفظ فرهنگ در خارج از کشور

اگرچه سازگاری موفق ایرانیان مقیم انگلیس با جامعه بریتانیا برای ایرانیان بسیار مهم بوده است، اما بسیاری از آنها از از دست دادن هویت ایرانی خود می ترسند و تلاش زیادی برای حفظ فرم های فرهنگی فارسی و زبان فارسی انجام می دهند.

در دهه 1980، تعداد فراینده ای از مراکز آموزشی و فرهنگی اجتماعی فارسی در انگلستان پدیدار شد، از جمله مدارس متوسطه فارسی (مانند مدرسه رستم در شمال غربی لندن و مرکز ایرانیان در مرکز لندن)، انجمن ها و اجتماعات مذهبی، و جشنواره های فرهنگی. (به ویژه در سال نو ایرانی)، رستوران های ایرانی، شعرخوانی، کنسرت های موسیقی کلاسیک و معاصر ایرانی، فیلم، نمایش های کمدی و دیسکو.در انگلستان طیف وسیعی از روزنامه‌ها، مجلات فارسی مانند نیمروز، کیهان، و آگهی‌ها و نیازمندی‌های مقالات رایگان منتشر می‌شوند. آنها به همراه تعدادی دیگر از روزنامه‌ها و نشریات فارسی که در داخل و خارج از ایران چاپ می‌شوند، در کتابخانه ایران‌شناسی واقع در غرب لندن نگهداری می‌شوند.تعدادی موسسه خیریه در انگلستان مانند بنیاد میراث فارس (که از پروژه های مربوط به تاریخ، زبان و فرهنگ فارسی حمایت می کند) و خیریه کهریزک (که برای خانه سالمندان کهریزک برای معلولان و سالمندان این شهر کمک مالی جمع آوری می کند) وجود دارد.گروه های خبری فارسی و چت روم های اینترنتی نیز به محلی برای ارتباط و هویت سازی تبدیل شده اند. افزودن این نکته حائز اهمیت است که رویدادهای فرهنگی فولکلور تفاوت های درونی ایرانیان به ویژه در نسل دوم را مخدوش می کند.

تاریخچه مهاجرت ایرانیان به انگلستان

با توجه به شرایط مهاجرت ایرانیان و پیشینیان آنها، این گروه را نمی توان به راحتی با سایر گروه های مهاجر معاصر انگلستان مقایسه کرد. در طول بیست سال گذشته، تجربه ایرانیان مقیم انگلستان، پیوسته اصلاح شده و متناسب با اوضاع سیاسی ایران ساختار یافته است.حضور ایرانیان در انگلستان که زمانی موقتی تلقی می شد، به دلیل استقرار نظام اسلامی، جنگ ایران و عراق و اوضاع ناپایدار سیاسی ایران پس از رحلت رهبر انقلاب در سال 1989 افزایش یافت. اگر چه سازگاری ایرانیان در انگلستان نشانه های مثبتی از یکپارچگی اقتصادی و اجتماعی در زیرگروه های مختلف داخلی و به طور کلی داشت، در حالی که آنها در یک حوزه با یکدیگر تعامل دارند و آن تاکید بر زبان فارسی و ارزش های متفاوت فارسی است. رسم و رسوم.قوانین و سیاست‌های صلح‌طلبانه ایران و بستر سیاسی اعتدال و اصلاح آن در کنار عوامل اجتماعی و مهم‌تر از آن پیروزی‌های چشمگیر ایران در جام جهانی 1998 و موفقیت فیلمسازان فارسی، همگی منجر به تحولی جدید و جدی در حول و حوش مذاکرات می‌شود. دوستی و اعتماد ایرانیان مقیم انگلیس کمک کردند.

دین ایرانیان مقیم انگلستان

موضوع دین و دینداری در بین ایرانیان بسیار جالب است. مطالعاتی وجود دارد که نگرش ایرانیان نسبت به سکولاریسم و ​​به ویژه اسلام را عمیقاً بررسی می کند. ا47.7 درصد انگلیسی ها هیچ اعتقاد مذهبی ندارند و پس از آن بیش از 30 درصد از مسلمانان اسمی قرار دارند.اداده‌های جدید نشان می‌دهد که اکثریت ایرانی‌های بریتانیایی مسلمان اسمی یا اکتسابی هستند. تنها 6.2 درصد از جامعه آمریکایی مورد بررسی خود را مذهبی معرفی کردند.تقریباً 52 درصد می گویند که هیچ وابستگی مذهبی ندارند و بیش از 42 درصد خود را اسماً مسلمان معرفی می کنند. یعنی این افراد به عنوان مسلمان شناخته می شوند اما به ارکان و وظایف دین خود عمل نمی کنند و کمتر از 2 درصد به عنوان افراد متدین شناخته می شوند.

مشکلات ایرانیان مقیم انگلیس

سه مشکل شناخته شده ایرانیان مقیم انگلیس عمدتاً حول سه محور زیر بیان می شود:

1- مشکلات زبانی (یعنی موانعی که به دلیل دانش ناکافی زبان انگلیسی وجود دارد).

2- کار (یعنی بیکاری یا نداشتن مهارت های شغلی، فرصت برای دستیابی به حرفه دلخواه یا نداشتن درآمد کافی).

3- تبعیض (به ویژه نسبت دادن ایرانیان و تروریست شناختن آنها)

مشکلات زبان

در مورد ایرانیان مقیم انگلیس یک نکته وجود دارد ک به وضوح قابل مشاهده است و آن بحث استفاده از زبان انگلیسی است.

در واقع، گفته شده است که بسیاری از ایرانیانی که پس از انقلاب به اینجا نقل مکان کردند، هنوز فرزندانی در انگلستان داشتند و نمی‌توانستند آنقدر انگلیسی صحبت کنند که فرزندانشان مجبور به ترجمه یا صحبت در مورد آنها شوند.

از طرفی این موضوع نه تنها برای فرزندانشان بلکه از همه مهمتر برای پدر و مادرشان سخت است که قبلاً در ایران همه کارها را انجام می دادند، اما از زمان مهاجرت به یک کشور خارجی مجبورند به فرزندان خود اعتماد کنند یا افراد دیگری را استخدام کنند. برای کمک به آنها با توجه به این نکته، ایرانیانی که اخیراً به اینجا آمده اند و همچنین دانشجویانی که درس می خوانند نیز با مانع زبانی روبرو هستند. بنابراین، آنها برای غلبه بر مشکلات، بهبود زندگی و ادغام بهتر در جامعه بریتانیا سعی در یادگیری زبان انگلیسی دارند.

ایرانیان در انگلستان

مشکلات زندگی در انگلستان برای دانشجویان

یکی از مشکلات اصلی دانشجویان در انگلستان هزینه بالای تحصیل و زندگی در این کشور است. هزینه تحصیل در کالج ها و دانشگاه های انگلستان از 15 تا 20 هزار پوند است که برای دانشجویان ایرانی که در انگلیس تحصیل و زندگی می کنند بین 150 تا 200 میلیون تومان است. البته این هزینه بسته به شهر متفاوت است. و شهر لندن دارای بالاترین قیمت برای تحصیل و زندگی است.یکی دیگر از مشکلات زندگی در انگلستان برای دانشجویان بین المللی قیمت بالای مواد غذایی در این کشور است. به عنوان مثال، یک فنجان چای معمولی 2.30 پوند قیمت دارد، در حالی که ارزان ترین وعده غذایی در انگلستان حدود 3 پوند است. به طور متوسط ​​هزینه ماهانه غذا در این کشور بین 150 تا 270 پوند است که با توجه به نرخ تبدیل پوند بسیار زیاد است.با این حال، به دانشجویان بدون حمایت مالی برای مهاجرت به انگلستان توصیه نمی شود. هزینه خوراک و پوشاک در این کشور بسیار بالاست و دانشجویان در صورت دریافت اقامت در این کشور باید توانایی خود را در پوشش این هزینه ها ارزیابی کنند.یکی دیگر از مشکلات زندگی در انگلستان برای دانشجویان، یافتن شغل در این کشور است. دانشجویان پس از فارغ التحصیلی نمی توانند به راحتی در این کشور کار پیدا کنند. انگلستان مانند سایر کشورهای اروپایی به دانشجویان اجازه نمی دهد که ویزای تحصیلی را به راحتی به ویزای کاری تبدیل کنند.اخذ اقامت دائم انگلستان از دیگر مشکلات زندگی در انگلستان می باشد. برای اخذ اقامت دائم انگلستان با ویزای کاری انگلستان، فرد باید حداقل 10 سال در این کشور تحصیل کند.

هزینه بالای مسکن و اجاره یکی دیگر از مشکلات زندگی در انگلستان است. در این کشور مشکل زمین بسیار عمیق تر از کمبود مسکن است. مسائل مربوط به زمین یکی از بزرگترین مشکلات اقتصادی در انگلستان است. شکست انگلستان در ثبت و مدیریت صحیح زمین در اقتصاد مدرن منجر به بی ثباتی مالی، افزایش بدهی، افزایش نابرابری و معمای راکد بودن بهره وری شده است.هزینه خرید ملک در انگلستان به پایین ترین سطح مقرون به صرفه در 10 سال گذشته رسیده است. با توجه به افزایش سریع قیمت ها در پایتخت، قیمت زمین و مسکن در مقایسه با میانگین درآمد لندنی ها بسیار بالا است. با توجه به افزایش سالانه قیمت زمین و مسکن در انگلستان، اخذ اقامت از طریق خرید ملک بسیار دشوارتر از راه های دیگر است.علاوه بر مشکلات کمبود زمین برای ساخت و ساز مسکن، هزینه های مالیات، اجاره و انرژی نیز بسیار بالاست و هر نفر باید 60 تا 100 پوند برای اجاره خانه و 50 تا 80 پوند برای اجاره خانه هزینه کند. ماه انرژی. آهسته. تدریجی

مشکلات فرهنگی در انگلستان

بسیاری انگلستان را مهد تئاتر موزیکال و معماری مدرن اروپایی می دانند، اما با وجود این ویژگی ها، این کشور مشکلات فرهنگی زیادی دارد.یکی از مهم ترین مشکلات زندگی در انگلستان مصرف گرایی و تجمل گرایی در این کشور است. یکی دیگر از مشکلات زندگی در انگلستان که مشکل بسیاری از کشورهای اروپایی است، نژادپرستی در این کشور است. به عنوان دیگر مشکلات زندگی در انگلستان، می توان به افزایش نابرابری و اختلاف طبقاتی نیز اشاره کرد.خرید و فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی یکی از مشکلات زندگی در انگلستان است که حتی کودکان این کشور را نیز درگیر کرده است.از جمله مناطقی که درگیر اعتیاد و مصرف مواد مخدر بوده اند می توان به مناطق زیر اشاره کرد: میدلزبورو، هارتل پول، لیورپول، بلکپول، کمدن و هاستینگز.

مشکلات مربوط به جغرافیای انگلستان

اگر چه انگلستان کشور خیلی بزرگی نیست، اما جمعیت آن 54 میلیون نفر است. آب و هوای انگلستان نسبتا معتدل و رطوبت هوا در این کشور بالاست، بنابراین برای برخی افراد این می تواند یکی دیگر از مشکلات زندگی در انگلیس باشد، اما به دلیل بارندگی های فراوان در این کشور، این کشور می تواند برای بسیاری به کشوری رویایی تبدیل شود.

نظرات ایرانیان مقیم انگلستان

زندگی ایرانیان مقیم انگلستان همواره جزء لاینفک جامعه ایرانی مهاجر به شمار می رفته است. نظرات ایرانیان مقیم انگلیس در مورد شرایط زندگی در انگلیس همیشه برای ایرانیان مثبت بوده است. ایرانیان مقیم لندن از نظر شغلی، درآمدی و چالش های فرهنگی پیش روی جامعه ایرانی لندن و نیز تعداد ایرانیان مقیم انگلستان، موفق به احراز موقعیت های مناسب و مهمی شده اند.

زندگی ایرانیان مهاجر در انگلیس بر اساس آمار منتشر شده از موفقیت 85 درصدی گروه ایرانیان مقیم انگلیس دارد. ایرانیان موفق در انگلستان در پست های مهم و کلیدی مانند پزشکی، امنیت، هنرمندان و ورزش به کار گرفته می شوند.شاید مشکلات زندگی در انگلستان بیشتر متوجه پناهجویان و افرادی باشد که بدون پیشه، تجربه و تحصیلات خاص به این کشور آمده اند. تجربه زندگی در انگلیس نشان می دهد که ایرانیان بریتانیایی معمولا شرایط زندگی در لندن را برای خود خوشایند و خوب می دانند و همین امر باعث موفقیت آنها در زمینه کاری شده است. مناطق ایرانی لندن معمولا در نواحی میانی و بالا هستند و خیابان ایرانی لندن در منطقه خوب و با کیفیتی قرار دارد که نشان می دهد کار در انگلیس برای ایرانیان سودآور بوده و مایه پیشرفت بوده است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *